Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna
Fri frakt över 150 kr

Maria Åkerberg

För att boka behandling klicka HÄR


Maria Åkerberg startade sin hudvårdsserie eftersom hon inte kunde hitta en serie med de krav hon önskar hos produkterna  som utan mineralolja och syntetiska ingredienser. Hennes hudvård föddes och idag har hon en hel serie under egna namnet Maria Åkerberg genom företaget Dermanord. Grundidén är enkel; att ge sina kunder ekologisk hudvård till hög kvalité med transparens och öppenhet i hela processen. Maria Åkerberg strävar efter att ha 100% ekologiska ingredienser och man använder endast ekologiskt och biologiskt innehåll som ger huden högkvalitativa växtextrakt, oljor och örter. Dessutom är alla förpackningar återvinningsbara. Hudvård som både är snäll mot miljön och mot din hud.


Maria Åkerberg ansiktsbehandling 45 min

Dubbelrengöring, AHA peeling, ånga plus portömming / massage, mask och avslutande produkter.


Maria Åkerberg ansiktsbehandling 60 min

En ansiktsbehandling med ekologiska naturliga produkter, jag anpassar efter din hudtyp och passar även dig om du är känslig. Rengöring, hudanalys, peeling, ånga, porrengöring, avslappnande massage av ansikte, mask, serum och dagkräm


Maria Åkerberg ansiktsbehandling 75 min

En ansiktsbehandling med ekologiska naturliga produkter, jag anpassa huden efter din hudtyp och passar även dig om du är känslig. Rengöring, hudanalys, peeling, ånga, porrengöring, avslappnande massage av ansikte, mask, serum och dagkräm. 


PURE CELL TREATMENT

Världsunik ansiktsbehandling med levande stamceller från växtriket Vår helt unika Pure Cell Treatment har tagit naturlig hudvård till en helt ny nivå med levande stamceller från Rosenrot som har en omedelbar, långsiktigt positiv effekt på huden. Den här återuppbyggande, djupverkande ansiktsbehandlingen påskyndar hudens naturliga återhämtning och stimulerar cellförnyelse med hjälp av den näringsrika livskraften i Rosenrot. Behandlingen tar vara på naturens allra mest kraftfulla antioxidanter och vitaminer som ligger inkapslade i växtens cellmembran. De levande cellerna extraheras, färskpressas och masseras sedan in i huden med en direkt effekt och ett varaktigt resultatet.  Högintensiv näring som ger omedelbar lyster Pure Cell Treatment tar vara på växtens mest aktiva antioxidanter och sätter igång en unik uppbyggnad av huden genom att tillföra näring på nivåer som inte har varit möjliga tidigare. Samtidigt aktiveras hudens egna antioxidativa gener vilket ger den ny kraft att reparera sig själv. Resultat är hud med en omedelbar vitalitet och lyster som är långsiktigt uppbyggd på djupet. Behandlingen passar alla hudtyper, men tack vare dess uppbyggande, högaktiverande egenskaper blir resultat mest synligt på mogen hud. 

Det här händer med din hud 

• Omedelbar lyster 

• Ökad cellförnyelse 

• Egna hudceller blir mer motståndskraftiga 

• Ökat skydd mot fria radikaler 

• Kollagenproduktionen stimuleras 

• Hudens skyddande syramantel byggs upp 

• Reparationssystemet i huden påskyndas 

• Ökad vitalitet och spänst 

• Långsiktigt återuppbyggd hud 

Boka en Pure Cell Treatment och upplev skillnaden direkt!
';