Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Payson
Fri frakt över 150 kr

Broccolox – bioaktivt pulver av broccoligroddar

  • 579.00 SEK

Tack vare en unik patenterad torkningsteknik är koncentrationen av fytonutrienter i Broccolox 20-50 gånger högre än i en mogen broccoli.

Denna produkt är slutsåld och kommer snart i lager :)


Dela
Lagersaldo: 1
  • 100% bioaktiva broccoligroddar
  • Stödjer ditt cellulära försvar
  • Rik på fytonutrienter
  • Väldokumenterad forskning

 I broccoli finns fytonutrienter som har visat sig ha stor potential att påverka hälsan hos oss människor. Tack vare en unik patenterad torkningsteknik är koncentrationen av fytonutrienter i Broccolox 20-50 gånger högre än i en mogen broccoli. Den här underbara produkten består till 100% av hela broccoligroddar som har fått växa utan bekämpningsmedel eller andra skadliga kemikalier. Pulvret är 100% naturlig – helt utan tillsatser.

Låt oss berätta lite mer om fytonutrienter nu när vi ändå har din uppmärksamhet!

Fytonutrienter finns naturligt i växter och skyddar växten mot angrepp av till exempel svampar och bakterier, insekter och UV-strålning, och forskning visar att de har en enorm potential att påverka hälsan hos oss människor också. I kombination med en hälsosam livsstil kan Broccolox bidra till att skydda oss mot dessa påfrestningar. Ämnena som finns i grödan för att skydda den sköra grodden, har helt enkelt visat sig kunna hjälpa till att skydda även oss människor.

I broccoligroddar finns en fytonutrient som heter sulforafan och som visat sig kunna påverka över 200 olika gener som har en skyddande effekt på våra celler. Bland de gener som stimuleras av sulforafan hittar vi bland annat kroppens egna antioxidantgener, antiinflammatoriska gener och avgiftningsgener. I en studie med forskare från bland annat Lunds universitet och Sahlgrenska Akademin såg man att sulforafan sänkte både fasteblodsocker och HbA1c hos diabetiker. I en annan studie på personer med gastrit observerade man att sulforafan minskade tarmbakterien Helicobacter pylori som kan orsaka magsår.

Det är viktigt att det enzym som aktiverar sulforafan finns i tillräcklig mängd i tillskottet, vilket man har försäkrat med en patenterad torkningsprocess i tillverkningen av Broccolox. Vi utsätts ständigt för toxiska ämnen, oxidativ stress och inflammation i vår vardag, och det här tillskottet innehåller 100% broccoligroddar som har fått växa utan bekämpningsmedel eller andra skadliga kemikalier. För att dra nytta av fytonutrienternas skyddande effekter bör du ta 1-2 kapslar två gånger om dagen.


Ingredienser: Pulver av groddar från Brassica oleracea var. Italica. 

Övriga ingredienser: mikrokristallincellulosa (E460). Kapseln innehåller hydroxipropylmetylcellulosa (E464).

Innehåll: 80 st vegetabiliska kapslar. Varje kapsel innehåller 700 mg pulver av groddar från Brassica oleracea var. Italica.

Rekommenderat intag: 1-2 kapslar två gånger dagligen eller enligt rekommendation. Om du är gravid eller ammar bör du tala med en läkare innan du använder denna produkt.

Förvaring: Förvaras mörkt, skyddat från fukt och ej i temperatur över 30ºC.