Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Payson
Fri frakt över 150 kr

Gut Flora – Probiotika för magen

  • 269.00 SEK

Hälsa börjar i magen. 70-80% av vårt immunförsvar sitter i tarmen. Mjölksyrabakterierna är speciellt utformade för att stötta din mag- och tarmhälsa.

Denna produkt är slutsåld och kommer snart i lager :)


Dela
Lagersaldo: 1

För lugn och ro i magen

  • För optimerad mag- och tarmhälsa
  • Balanserat mikrobiom
  • 1 miljard mjölksyrabakterier
  • 2 bakteriestammar som förekommer naturligt i tarmfloran
  • Väldokumenterad forskning

Hälsa börjar i magen. 70-80% av vårt immunförsvar sitter i tarmen. Tyvärr är besvär med magen väldigt vanligt. Våra väldokumenterade mjölksyrabakterier är speciellt utformade för att stötta din mag- och tarmhälsa. Stammarna är noggrant utvalda i kliniska studier och har visat att de kan binda till tarmslemhinnan och kolonisera tarmen. Ät gärna i kombination med Gut Flora Fibers.

Bakterierna identifierades och karaktäriserades i ett stort EU-projekt där många forskargrupper från hela Europa deltog. Målet med projektet var att ta fram nya probiotika från biologiska prover från friska individer som uppnått en hög ålder. Bägge stammarna har kliniskt visat att de överlever den sura miljön i magsäcken, tolererar gallsyror, kan binda till tarmslemhinnan och kolonisera i tarmen. 

Gut Flora går utmärkt att kombinera med Gut Flora Fibers.

Har du fler i familjen som vill prova? Vid köp av tre produkter sparar du 15% och 6 produkter 20%. Köper du Gut Flora och Gut Flora Fibers kombo sparar du 10%.

Ingredienser: Inulin (fiber från cikoriarot), Synbio® mjölksyrabakterier (Lacticaseibacillus rhamnosus IMC 501®, Lacticaseibacillus paracasei  IMC 502®), klumpförebyggande medel (vegetabiliskt magnesiumstearat).

Rekommenderat intag: 1-2 kapslar om dagen.

Förvaring: Rumstemperatur.

Innehåll: 30 st vegetabiliska kapslar. 1 kapsel innehåller 1 miljard CFU* mjölksyrabakterier och 74 mg inulin (fiber från cikoriarot).

*CFU = Colony Forming Units