Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Payson
Fri frakt inom Sverige / Leverans nu även till Danmark & Finland

Aleppo tvål 12% Lagerbärsolja 200g EKO

  • 99.00 SEK

En äkta Aleppo tvål kombinerar olivoljans mildhet med lagerbärsoljans välgörande egenskaper och blir en livslång vän. Denna tvål är certifierad.

I lager.
Dela
Lagersaldo: 2

200 g

  • Både för kroppen och ansiktet
  • Lämplig som babytvål
  • Olivolja, lagerbärsolja och vatten
  • Utmärkt tvål för tonårshy
  • Vårdande, även vid känslig hud

En äkta Aleppo tvål kombinerar olivoljans mildhet med lagerbärsoljans välgörande egenskaper och blir en livslång vän. Denna tvål är certifierad och är av högsta kvalitet och skall inte förväxlas med billigare kopior av Aleppo tvålar. Det finns en fler tusen årig historia i tillverkning av tvålen. Den utvecklades ursprungligen i Aleppo som var en fästningsstad i Syrien. På 1100-talet tog korsriddarna med sig tvål från Aleppo till Marseille, vilket gjorde att tvålen spreds vidare ut i Europa. Än idag tillverkas tvålen efter samma metoder och tillåts mogna i 8-12 månader innan färdig produkt. Allting övervakas och styrs av de skickliga ”soapmasters” som följer den gamla traditionen och för hantverket vidare. Tvålarna innehåller enbart oljor av mycket hög kvalité. Så den tvål du håller i din hand är inte vilken tvål som helst utan även ett mångtusenårigt hantverk som vi är måna om att bevara. 


Aleppotvålen innehåller enbart naturlig olivolja, lagerbärsolja samt vatten. -Tvålarna är mycket vårdande och passar även bra för torr och känslig hud. -Den höga kvalitén och dess renhet gör även tvålarna lämplig som babytvål. -Tvålarna kan användas som både kropp och ansiktstvål. -Det har visats att tvålen med olivolja och 12% lagerbladsolja är en utmärkt tvål för tonårshy. -Den fungerar även mycket bra som schampo, samt raktvål. -På grund av lagerbärsoljans antiseptiska, återfettande samt milda egenskaper är tvålen även en utmärkt intimtvål. -De fina oljorna från tvålarna kan också användas som hårvax. -Tvålarna kan även användas för fläckborttagning på kläder (fettfläckar). -Till sist kan nämnas att tvålarna även löddrar i saltvatten. Det finns en anledning till att man aldrig byter tvål efter att ha provat en äkta Aleppo tvål.


Ingredienser

Olea europaea fruit oil, Laurus nobilis fruit oil 12%, Aqua, (Sodium hydroxide*) *( används vid alla förtvålningsprocesser, finns inget kvar I färdig produkt)