• Auktoriserade Hudterapeuter
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Payson
Fri frakt / Snabb leverans / Betala med Klarna

Cool Derma AHA/BHA home treatment

  • 1 023 kr
  • 899 kr

Detta kit är för dig som önskar det du behöver hemma. Hur du kan göra detta till en mer avancerad behandling hemma

I lager.
Dela
Lagersaldo: 3

Detta kit är för dig som önskar det du behöver hemma.

Hur du kan göra detta till en mer avancerad behandling hemma:

1. Rengör ansiktet

2. Lägg på ett rikligt lager med essencen, denna kan man låta ligga på som en peeling för att ha en syrabehandling hemma. Låt ligga mellan 3-10 minuter beroende på vilket tillstånd din hy är. Skölj av med vatten.

3. Kräm


OBS! Essencen är en produkt du ska vänja in, inte börja med direkt varje dag morgon och kväll. Början försiktigt 2-3 kvällar i veckan. För att sedan öka på varje vecka.


Svalkande och uppfräschande tvättgele som löddrar med diskret doft av äpple och gurka. Tvättgelen innehåller exfolierande AHA/BHA som hjälper till att djuprengöra huden, ta bort döda hudceller och verkar som propplösare på tilltäppta porer. Ingredienserna i tvättgelen är noga utvalda för att effektivt avlägsna orenheter, förebygga uppkomsten av nya utbrott och balansera talgproduktionen utan att torka ut huden.


En mångsidig 2 i 1 produkt som kombinerar ansiktsvatten och serum i ett enda steg. Essensen exfolierar huden på djupet utan att torka ut eller skada barriärfunktionen. Essensen påskyndar även cellförnyelsen i huden och bidrar till en jämnare hudton samt hudstruktur. Innehåller noga utvalda effektiva ingredienser som förebygger uppkomsten av nya utbrott, lugnar irritation och rodnader som kan uppstå i huden. 


Lätt fuktighetsbevarande ansiktskräm med fräsch äppeldoft som snabbt går in i huden utan att kladda. Hjälper till att lösa upp orenheter, tar bort döda hudceller och minskar förstorade porer. Krämen är speciellt framställd för att balansera och vårda fet-/ blandhy. Ingredienserna är noga utvalda för att effektivt förebygga och minska uppkomsten av orenheter, irritationer och rodnader utan att torka ut huden.


Kolla under separat produkt för innehåll