• Auktoriserade Hudterapeuter
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Payson
Fri frakt / Snabb leverans / Betala med Klarna

Renew your skin at home

  • 1 499 kr

Ordinarie pris för detta kit är 1795 kr, just nu 1499 krI detta kit ingår:Rengöring, serum, roller, mask samt kräm.Detta är en kosmetisk hemma behandling


I lager.
Dela

Ordinarie pris för detta kit är 1795 kr, just nu 1499 kr


I detta kit ingår:

Rengöring, serum, roller, mask samt kräm.

Detta är en kosmetisk hemma behandling på microneedling, det viktigaste är att du som kund följer råd och behandlingar och inte använder några andra serum eller produkter i samband med denna behandling. 


Silky Foam Cleansing är ett koncentrerat vegetabiliskt rengöringsskum, som lämpar sig för alla hudtyper, även torr och känslig hud. Det fina skum kommer mjukt och bekvämt att ta bort skräp, onödigt talg och makeup rester. Den innehåller flera mjukgörande element, som håller huden väl fuktad.


Den här produktformulering kombinerar 2% (20 mg / ml) vegansk hyaluronsyra med låg molekylvikt, med andra effektiva fuktgivare i en kombinerad koncentration på 10% (100 mg / ml)
för maximal återfuktning i kombination med en lugnande effekt. Den bidrar till att återställa hudens naturliga fyllighet och motståndskraft samtidigt som det minskar uttrycket av fina linjer och rynkor, slapphet och ojämn huddstruktur och förlust av fasthet och elasticitet.


Kosmetisk microneedling har till syfte att orsaka mikroskador till epidermis för att stimulera hudcellen keratinocyt, som när den skadas aktiverar och reglerar upp kommunikationen mellan viktiga celler i huden och bidrar till en förbättrad hudhälsa. Samtidigt som vi ökar penetrationen av aktiva ingredienser.

Behandlingen kan inte mäta sig i resultat eller ersätta en professionell microneedling där behandlaren arbetar med helt andra insikter och förutsättningar på din hud.

Kosmetisk Microneedling rekommenderas primärt som en stödjande aktivitet för att förstärka resultatet av en estetisk microneedling. Kosmetisk Microneedling kan bidra till ökad upptagning av aktiva ingredienser i en av din hudterapeuts givna rekommendationer.

Den här rollern levereras med en komplett behandlingsrutin samt 30 dagars ranson av Pro Fast rengöringstabletter som avlägsnar bakterier och fett från rollern. ( Ett enzym som är mer effektivt än sprit )


Du väljer vilken serie du önskar få med dig hem:

PURE = akne, känslig och orenhy

REFRESH = Anti-age, alla hudtyper

GLOW = Pigmentfläckar, åldrad hy