Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Payson
Fri frakt inom Sverige / Leverans nu även till Danmark & Finland

Ashwagandha, 90 caps

  • 159.00 SEK
  • 111.30 SEK

Vitaprana Ashwagandha är ett tillskott med Ashwagandha i form av Sensoril, ett ashwagandhaextrakt som standardiserats till 10% withanolider.*

I lager.
Dela
Lagersaldo: 1

Vitaprana Ashwagandha är ett tillskott med Ashwagandha i form av Sensoril, ett ashwagandhaextrakt som standardiserats till 10% withanolider.

* Ekologiskt ashwagandhaextrakt i veganska kapslar

* Hög halt aktiva ämnen (10% witahanolider, 0,5% withaferin A)

* Populärt för att minska stress och oro

* Förbättrar sömnkvaliteten

* Minskar trötthet och utmattning

* Berikat med piperin för ett bättre upptag

Vitapranas Ashwagandha är ett högkoncentrerat ashwagandhatillskott med Ashwagandha från Sensoril®, ett standardiserat extrakt med ett högt innehåll av aktiva ämnen. Ashwagandha är en beprövad adaptogen som länge använts för sina lugnande, orosdämpande och sömnfrämjande egenskaper.

Traditionell användning i 4000 år

Ashwagandha, eller Withania somnifiera, är en ört som använts i över 4000 år inom den Ayurvediska läkekonsten. Ashwagandha har många effekter, där två av de mer uppskattade är dess förmåga att reducera stress och oro. I tillägg till det används ashwagandha ofta för att minska trötthet och utmattning, förbättra nattsömnen och öka återhämtningsförmågan.

Varför Vitaprana Ashwagandha?

Vitapranas Ashwagandha kommer från råvaran Sensoril®, ett standardiserat extrakt som både använder örtens rot och blad för att ge så mycket av ashwagandhans positiva effekter som möjligt. Sensoril® är även ett av de mer högkoncentrerade extrakten som finns att tillgå, med hela 10% withanolida glykosider och 0,5% withaferin A.

Doseringsanvisning: Ta 1–3 kapslar dagligen.

Information: Detta är ett kosttillskott och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för små barn. Den angivna rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas.


Innehåll 
per 1 kapsel
per 3 kapslar 
Ashwagandha 10% whitanolider  (Sensoril®)
125 mg
 
375 mg
piperin

2.5 mg

7.5 mg

Ingredienser: Fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), ashwagandhaextrakt* ([Withania somnifera; rot och blad, (10% whitanolider, 0.5% whitaferin A)), kapsel (hydroxypropyl metylcellulosa), svartpepparextrakt (Piper nigrum), klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror). *Ekologisk källa

Detta är ett kosttillskott och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för små barn. Den angivna rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Allergener: Tillverkad i en lokal där även fisk (omega-3), sojalecitin och mjölk hanteras, och kan därför innehålla spår därav.  


Vitamin C, 100 caps

99.00 SEK 69.30 SEK

Vitamin B5, 100 caps

119.00 SEK 83.30 SEK

PROBIOSKIN

299.00 SEK