Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Payson
Fri frakt inom Sverige / Leverans nu även till Danmark & Finland

Vitamin C, 100 caps

  • 99.00 SEK
  • 69.30 SEK

Vitamin C innehåller 500mg (625% av RDI) per kapsel och bidrar bland annat till minskad trötthet och utmattning samt till att skydda cellerna

I lager.
Dela
Lagersaldo: 4

Vitamin C från Vitaprana innehåller 500mg (625% av RDI) per kapsel och bidrar bland annat till minskad trötthet och utmattning samt till att skydda cellerna mot oxidativ stress. 

 

  • Ren askorbinsyra i veganska organiska kapslar
  • 500-1000mg per daglig dos

 

Vitamin C bidrar till immunförsvarets normala funktion och även bibehållande av immunförsvarets normala funktion under samt efter intensiv fysisk träning. Bidrar även till att skydda cellerna mot oxidativ stress, ökar järnupptaget, bidrar till normal energiomsättning och till att minska trötthet och utmattning. Vitamin C bidrar till nervsystemets normala funktion och till normal psykologisk funktion. Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets, benstommens, blodkärlens, tandköttets och hudens normala funktion.

 

Innehåll
1 kapsel
2 kapslar
Vitamin C
500 mg (*625%)
1000 mg (*1250%)

*Procent av dagligt referensintag 

Ingredienser: L-askorbinsyra, vegansk kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa), klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror). 

Allergiinformation: Innehåller inga kända allergener.

Förvaring: Förvaras i rumstemperatur.

Nettovikt: 60,2 g

Information: Detta är ett kosttillskott och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för små barn. Den angivna rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.

Rekommenderad daglig dos: Tag 1-2 kapslar per dag

Antal serveringar per burk: 50-100