Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Payson
Fri frakt inom Sverige / Leverans nu även till Danmark & Finland

Organic Coconut Oil, 500 ml

  • 74.00 SEK

Organic Coconut Oil - Ekologisk, kallpressad kokosolja från Vitaprana. Naturlig doft och smak samt rik på nyttigt MCT-fett!

I lager.
Dela
Lagersaldo: 1

Organic Coconut Oil - Ekologisk, kallpressad kokosolja från Vitaprana. Naturlig doft och smak samt rik på nyttigt MCT-fett!

  • Ekologisk kokosolja
  • Rikt på nyttigt MCT-fett
  • GMO-fri
  • God organisk smak av kokos

Vitapranas Organic Coconut Oil är en ekologisk, kallpressas kokosolja som läpmpar sig ypperligt för såväl matlagning som bakning och kroppsvård. Kokosoljan är värmetålig och innehåller rikligt med nyttigt MCT-fett vilket gör den till en suverän ingrediens under matlagningen. 

Doseringsanvisning: Används som fettkälla i matlagning och bakning. Kan även blandas i smoothies och shakes för ett smidigt tillskott av MCT-fettsyror. Oljan kan också utnyttjas för kroppsvård, exempelvis genom att smörja huden med den eller genom att göra egna hårmasker med kokosoljan som ingrediens.

Information: Denna produkt bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost.  Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.

 

Näringsinnehållper 100 g
Energi3 700 kJ / 900 kcal
Fett99,9 g
- varav mättat fett91 g
Kolhydrater0 g
- varav sockerarter0 g
Protein0 g
Fiber0 g
Salt0 g

Ingredienser: 100% ekologisk, kallpressad kokosolja.

Ursprungsland: Råvaran från Filippinerna. Produceras i  Norge.

Förvaring: I rumstemperatur utom räckhåll för barn.

Övrigt: Tänk på vikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil.