Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Payson
Fri frakt inom Sverige / Leverans nu även till Danmark & Finland

Organic Matcha Powder, 100g

  • 189.00 SEK

Organic Matcha Powder är ett finmalet te från Vitaprana. Det har en fräsch smak och innehåller mer näring än konventionella tesorter.

I lager.
Dela
Lagersaldo: 9

Organic Matcha Powder är ett finmalet te från Vitaprana. Det har en fräsch smak och innehåller mer näring än konventionella tesorter.

  • Torkat, ekologiskt te
  • Finmalet – tebladen behöver inte silas bort
  • Antioxidantrikt
  • Högt innehåll av polyfenoler och katechiner
  • Kan även användas i smoothies och i bakning

Organic Matcha Powder består till 100% av ekologiskt matcha-te, ett finmalet grönt te som tack vare den rigorösa malningen kan drickas utan att de näringsrika tebladen silas bort. Detta gör i sin tur gör att du får i dig mer av teets näringsämnen och andra nyttigheter.

Grönt te i allmänhet och matcha i synnerhet har ett högt innehåll av hälsofrämjande polyfenoler, katechiner och antioxidanter. Dessa bidrar med ett kraftfullt skydd mot så kallade fria syreradikaler, vilka i för höga koncentrationer är kopplade till cellernas åldrande och en försämrad allmänhälsa.

Organic Matcha Powder är tillverkat av ekologiska teblad och konsumeras vanligtvis som det är, blandat med hett vatten. Produkten kan även användas i smoothies, macalattes eller i bakning.

Användning: Blanda med hett vatten och drick som det är. Kan även blandas i smoothies, andra varma drycker eller användas vid bakning.

Information: Denna produkt bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras oåtkomligt för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.


Näringsvärden
Per/ 5 g
Per/ 100 g
Energi
67 kJ/16 kcal
1336 kJ/319 kcal
Fett
0.3 g
5.0 g
-          varav mättat fett
0.1 g
1.0 g
Kolhydrat
1.4 g
27.2 g
-          varav sockerarter
0.2 g
3.2 g

1.5 g
30.1 g
Protein
1.3 g
26.3 g
Salt
0.0 g
0.0 g

Ingredienser: Ekologisk Camellia sinensis.

Allergiinformation: Innehåller inga kända allergener.

Förvaring: Förvaras torrt vid rumstemperatur.