Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Payson
Fri frakt inom Sverige / Leverans nu även till Danmark & Finland

Organic Turmeric Powder, 100g

  • 49.00 SEK

Vitprana Organic Turmeric Powder är ett ekologiskt gurkmejapulver. Gurkmeja är en hälsokrydda som blivit känd för sitt höga kurkumininnehåll.

I lager.
Dela
Lagersaldo: 1

Vitprana Organic Turmeric Powder är ett ekologiskt gurkmejapulver. Gurkmeja är en hälsokrydda som blivit känd för sitt höga kurkumininnehåll.

  • 100% ekologisk gurkmeja i pulverform
  • Naturligt fiberrik
  • Rikt på kurkumin – kraftfull antioxidant!
  • Reglerar blodsocker och verkar antiinflammatoriskt

Organic Turmeric Powder är ett rent och ekologiskt gurkmejapulver. Gurkmeja, eller Curcuma longa, är en vacker guldfärgad växt med ett ursprung i Sydostasien. Den har under lång tid använts inom den Ayurvediska läkekonsten samt som smakförstärkare i det indiska köket.

Gurkmeja har ett högt innehåll av kurkumin, vilket är vad som ger pulvret sin gula färg och många av dess hälsofördelar. Kurkumin är en kraftfull antioxidant som bland annat används för sina antiinflammatoriska och blodsockerreglerande egenskaper. Effekterna på blodsockret är inte bara en fördel för hälsan i stort, utan även tacksamt för dig som vill minska sötsuget.

Organic Turmeric Powder har en unik smak och lämpar sig bra för smaksättning av olika maträtter. Produkten går även att blanda i smoothies, chiapudding eller yoghurt.

Användning: 1-2 teskedar (2,5 – 5 g) per dag. Använd Organic Turmeric Powder som krydda i maten eller blanda det i smoothies, chiapudding och yoghurt.

Information: Denna produkt bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras oåtkomligt för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.


Näringsvärden
Per/ 5 g
Per/ 100 g
Energi
65 kJ/15 kcal
1290 kJ/306 kcal
Fat / Fett / Fedt / Rasva
0.0 g
0.8 g
-          varav mättat fett
0.0 g
0.1 g
Kolhydrat
2.9 g
57.0 g
-          varav sockerarter
0.2 g
3.6 g
Kostfiber
1.0 g
19.7 g
Protein
0.4 g
7.9 g
Salt
0.0 g
0.2 g

Ingredienser: Ekologisk gurkmeja.

Allergiinformation: Innehåller inga kända allergener.

Förvaring: Förvaras torrt vid rumstemperatur.