• Auktoriserade Hudterapeuter
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Payson
Fri frakt / Snabb leverans / Betala med Klarna

Vegan Protein bar, 50 g

  • 23 kr

Vegan Protein Bar är en vegansk och glutenfri proteinbar från Star Nutrition. I baren förenas en sagolik smak och konsistens


I lager.
Dela

Vegan Protein Bar är en vegansk och glutenfri proteinbar från Star Nutrition. I baren förenas en sagolik smak och konsistens med bra näringsvärden.

  • Vegansk proteinbar
  • Fantastisk smak och konsistens
  • Fri från gluten och sötningsmedel
  • 12,5–15 g protein och 7,5–10 g kostfiber
  • 2 smaker: Chocolate Oat Crunch och Double Chocolate Crisp

Vad är Vegan Protein Bar?

Vegan Protein Bar är en glutenfri proteinbar med ett högt protein- och fiberinnehåll. Det är en smakrik bar som kan användas som ett gott och mättande mellanmål eller som nyttig ersättning till ditt vanliga godis.

Bra smak möter ett bra näringsvärde

Veganska proteinbars har länge varit kända för att vara mer utmanande att smaksätta än deras icke-veganska motsvarigheter. I Vegan Protein Bar har vi därför tillägnat extra mycket tid och kraft åt att utveckla smakerna till de håller samma klass som det högkvalitativa näringsvärdet.  

Baren får sin smak från dadlar, carob och chikoriarot samt jordnötssmör, proteinkrisp och kakaobönor, vilket ger en mjuk konsistens mixat med krispiga bitar. Varje bar innehåller 12,5–15 gram protein, 7,5–10 g fibrer och är helt fri från gluten och artificiella sötningsmedel.

Doseringsanvisning: Inta en bar som mellanmål, efter träning eller när du är sugen på något gott.

Information: Denna produkt bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.