Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Payson
Fri frakt inom Sverige / Leverans nu även till Danmark & Finland

Esse Clarifying

En innovativproduktserie som behandlar Akne. Det bioteknologiska hudvårdsmärket Esse Skincare lanserar Clarifying, en ny serie specifikt formulerad för att behandla akne. Esse leder vägen inom hudvårdsbranschen mot ett probiotiskt förhållningssätt där huden matas med probiotiska stammar som skyddar huden från patogener och behandlar kronisk inflammation, den bakomliggande orsaken till problemhud. Inflammatoriska hudsjukdomar, som akne, är nästan obefintliga i skogssamhällen men är idag mycket vanligt i vårt moderna samhälle. Sterila miljöer, dålig kost och kronisk stress har bidragit till att huden är hyperreaktiv och att vi lättare får akne.


Vill du köpa Esse Clarifying? Kontakta mig på [email protected] för konsultation.


Clarifying Cleanser

100 ml

Rengör huden försiktigt utan att löddra med aktivt kol och probiotiska extrakt som lugnar. Innehållande salicylsyra som varsamt exfolierar och balanserar pH-värdet för att säkerställa ett hälsosamt mikrobiom.

Viktiga ingredienser

Salicylsyra för att reducera talgproduktionen. Bambukol för att absorbera toxiner och oljor och Lactobacillus för att skifta till rätt sorts bakterier på huden.

419 kr

Spot Corrector

10 ml

En lokal behandlande produkt, fylld med Salicylsyra, Bakuchiol och Niacinamide för att minska inflammation vid akneutbrott. 

Viktiga ingredienser

Bakuchiol för att kontrollera bakteriell överväxt; 2% salicylsyraför minska talgproduktion. Niacinamid för att minskainflammation. Lactobacillus Lysat för att skifta till rättbakterier på huden. Tyndalliserad Lactobacillus för att stärka hudens barriäunktion.

399 krClarifying Serum

30 ml

Ett tillskott till huden med Bakuchiol; ett alternativ till vitamin A för att balansera och stödja en hud med akne. För bästa resultat, använd efter Clarifying Oil. 

Viktiga ingredienser

2% salicylsyra för att minska talgproduktionen. Niacinamid för att minska inflammation. Hyaluronsyra för att underlättasårläkning och ärrbehandling. Lactobacillus för att förbättrahudens barriäunktion. Prebiotika för att aktivera hudens eget försvar; Myrothamnus innehåller polyphenol som är en kraftull antioxidant.

1159 krClarifying Oil

15 ml

En lättabsorberad ansiktsolja som innehåller en synergi av levande probiotika för att balansera mikrobiomet och som en support för hudens sebum samt för att minska hudensoljeproduktion. Pro-vitamin D hjälper till att skapa en frisk hud. 

Viktiga ingredienser

D-vitamin för att reglera immunförvaret och förbättrad barriäunktion. Bakuchiol för att kontrollera bakteriellöverväxt och upprätthålla ett hälsosamt sebum och levande Lactobacillussom förbättrar hudensinflammatoriska respons.

639 kr