RINGANA SPORT boost

525 kr

Denna produkt är slutsåld och kommer snart i lager :)

Ringanas produkter finns på deras officiella hemsida! Klicka på länken, Ringana uppe i menyn för att komma dit.

Peak performance

14 x 50 g

Oavsett om det är träning eller tävling du håller på med, så är intaget av näringsämnen viktiga för att prestera på högsta nivå. RINGANA SPORT boost fyller tomma energireserver med den perfekta kombinationen av kolhydrater, aminosyror och elektrolyter. Snabbt, och viktigast, långvarigt!

Den sofistikerade kolhydratelektrolytiska lösningen bidrar till att behålla uthålligheten under längre träningstider och förbättrar vattenabsorptionen under fysisk aktivitet. C-vitamin och järn reducerar trötthet och utmattning. Dessutom förbättrar vitamin C absorptionen av järn som är en komponent i röda blodkroppar och är nödvändig för blodbildning och syretransport. Ashwagandha-rot och löv extrakt främjar upprätthållandet av fysisk och mental kapacitet vid överutmaning och förlust av koncentration. Kreatin ökar fysisk prestanda när du är engagerad i kort intensiv fysisk aktivitet.

För att förbereda en isotonisk dryck, blanda innehållet i en påse med 600 ml vatten och konsumera en halvtimme före, under och efter sporten.


Detta är inte den officiella hemsidan för Ringana, vi är en partner. De har så färska produkter att det inte är möjligt med ett stort lager därför skickas ni vidare till deras egna hemsida genom att trycka här.INCI:

Highly branched cyclic dextrin (Cluster Dextrin®), isomaltulose°, dextrose (D-glucose), sweetener: xylitol, BCAA blend (L-leucine, L-isoleucine, L-valine, emulsifier: sunflower lecithin), creatine citrate, maltodextrin, 2.8% coconut water powder, passion fruit juice powder, pineapple juice powder, L-lysine hydrochloride, sea salt, L-phenylalanine, L-threonine, L-alanyl-L-glutamine, L-methionine, lemon juice powder, acerola cherry powder, L-tryptophan, ashwagandha root and leaf extract, ferric pyrophosphate.

°Isomaltulose är en källa av glukos och fruktos.