Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Payson
Fri frakt över 150 kr

Ögonfransserum med keratin

  • 598.00 SEK

Här har du serumet som stimulerar franstillväxten med en unik blandning utav aktiva ingredienser som hjälper till att upprätthålla hälsosam tillväxt.

I lager.
Dela
Lagersaldo: 9

By Bexter är ett Svenskt kvalitets märke, produkten är 100% vegansk (keratin från sojabönor och vete) och omsorgsfullt framtagen utav Elisabeth Bexter Auktoriserad Hudterapeut

Länge drömt om att få de där långa och flörtiga ögonfransarna? Här har du serumet som stimulerar franstillväxten med en unik blandning utav aktiva ingredienser som hjälper till att upprätthålla hälsosam tillväxt hos dina fransar och förebygger förtida håravfall.

Ögonfransserumet har stärkande och stimulerande ingredienser som används på ögonfransraden för att få långa fransar samt att stärka och vårda ögonfransarna. Keratinet hjälper till att stärka och gör stråna tjockare och starkare medan antioxidanter, olja och mineraler boostar franstillväxten. Aminosyror och collagen tillför fukt, ger även näring och bidrar till att fransarna/stråna växer fortare. Det här är en drömkur för längre och mörkare fransar om sedan underhålles med applicering ett par gånger i veckan efter att man har uppnått önskat resultat.

Rekommenderad behandlingsperiod är 3 månader, med applicering längst med fransraden som en eyeliner 1-2 gånger per dag.

Produkten är ej djurtestat och innehåller inga färgämnen.


Innehåller: Purified Water(Aqua), Propylene Glycol, Mineral Oil, Hydrolyzed Keratin (från sojabönor och vete), D-Panthenol, Acrus Calamus Rhizome Oil, Aloe Barbadesis (Aloe Vera) Leaf Juice, Chamaecyparis Ontusa Leaf Extract, Olea Europea (Olive) Leaf Extract, Sodium Benzoate, Fragrance 5,5ml


Brow Styling Soap

249.00 SEK