Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Payson
Fri frakt över 150 kr

BYBI BEAUTY SKIN BOOST SET

  • 349.00 SEK
  • 174.50 SEK

Skulpturera ansiktet med fina växtoljor.

Denna produkt är slutsåld och kommer snart i lager :)


Dela

Bakuchiol booster 15 ml 

Strawberry Booster 15 ml 

Face massage tool


Bakuchiol Booster är ett föryngrande, utjämnande och mjukgörande serum. Bakuchiol är ett alternativ till retinol (vitamin-a). Bakuchiol stimulerar collagen produktionen och förbättrar dramatiskt din hudtextur. Bakuchiol utvinns från babchi växten som används både inom Ayurvedisk och Kinesisk medicin.

Strawberry Booster är en ansiktsolja bestående av 100% kallpressad olja från jordgubbsfrön. Den motverkar torr, flagnande och irriterad hy. Fröna som används kommer från som kommer juiceindustrin. Strawberry Booster är ett perfekt supplement till din hudvårdsrutin. Boostern är återfuktande, reparerande och absorberas snabbt av huden. Jordgubbsfröna innehåller Omega-6, Omega-3 och Ellagsyra som återfuktar och reparerar huden. Ellagsyra är en kraftig antioxidant. Produkten förbättrar hudens fuktighetsnivå utan att lämna en oljig yta.


Bakuchiol Booster:
BYBI boosters är ett komplement till din hudvårdsrutin och kan antingen användas direkt på huden eller blandas i en kräm. Använd BYBI Beauty Bakuchiol Booster på kvällen och vad noga med att använda SPF dagen efter.

Strawberry Booster:
BYBI boosters är ett komplement till din hudvårdsrutin och kan antingen användas direkt på huden eller blandas i en dagkräm.


INCI:

Bakuchiol Booster: Squalane (olive) and Bakuchiol

Strawberry Booster: Fragaria Ananassa (Strawberry) Seed Oil.


BYBI BEAUTY BRIGHT SKIN KIT

349.00 SEK 174.50 SEK

BYBI BEAUTY SOFT SKIN KIT

299.00 SEK 149.50 SEK