Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Payson
Fri frakt inom Sverige / Leverans nu även till Danmark & Finland

Cliniccare X3M Pure kit + GRATIS 5 pack X3M Pure Pore Minimizer

  • 2,013.00 SEK
  • 1,400.00 SEK

Vid köp av X3M Pure Liquid, Essence & Serum ( full size) bjuder vi på en 5 pack X3M Pure Pore Minimizer Mask.

I lager.
Dela
Lagersaldo: 3

Vid köp av X3M Pure Liquid, Essence & Serum ( full size) bjuder vi på en 5 pack X3M Pure Pore Minimizer Mask.

PURE LIQUID

Speciellt djup återfuktande anti-oxidativ anti-aging, hudföryngrande toner för behandling av känslig och besvärad hud.

Egenskaper
Denna toner ger stora mängder med näring och djup fukt till en känslig eller orolig hud. En perfekt balanserad koncentration av aktiva ingredienser ger en antibakteriell och antisvampeffekt. Den stimulerar syntesen av kollagen, aktiverar cellerna, undertrycker hypersekretion av talgkörtlarna, och reducerar inflammation. Den nnehåller en 50% högre koncentration av hyaluronsyra per ml som sedan en dermal filler.


PURE ESSENCE

Högt berikad essence med hudföryngrande och anti age egenskaper för en känslig och besvärad hud.

Egenskaper
Lågmolekylär hyaluronsyra och naturliga växtextrakt som gör huden mjuk, hydrerande för att stora mängder djup fukt. Dess mycket effektiva aktiva ingredienser föryngrar cellerna och utför en skyddande effekt, något som ökar resistansen hos celler för hypoxi, inverkan av toxiner och andra skadliga faktorer, normaliserar ämnesomsättningen i vävnader, öka effektiviteten i absorption av näringsämnen i vävnaden och avlägsnandet av metaboliska produkter, har en positiv effekt på funktion och aktivitet i celler, och metabolismen i dem. Innehåller samma koncentration av hyaluronsyra per ml som en dermal filler.


PURE SERUM

Högt berikad hudföryngrande serum för känslig och besvärad hud.

Egenskaper

Detta serum har en anti-inflammatorisk och por minskande effekt, reglerar produktionen av talg och jämnar strukturen på huden. Den mjukar upp det översta lagret av huden och förhindrar comedon bildning. Det har anti-inflammatorisk, antiallergisk, helande och antioxidativa effekter, och det stimulerar syntesen av kollagen, aktiverar cellerna, och undertrycker hyperutsöndring av talgkörtlar.


DIN GÅVA

PURE PORE MINIMAZER

Aktiverat kol som hjälper till att rena huden från bakterier, miljögifter, smuts och annat skräp som kan täppa till porer och få huden att se matt och trött ut ut, allt så att porerna blir tydligare och mindre och ger huden glow och ett mer sunt uttryck. aktiverat kol verkar som en magnet för att absorbera smuts och talg ut ur porerna och sedan fånga dem i masken. Masken eliminerar och reducerar också överflödig talg och bidrar till att kontrollerar talg produktion i huden, Masken passar alla hudtyper, men den är särskilt effektiv på hud som är benägen för pormaskar och akne.