Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Payson
Fri frakt inom Sverige / Leverans nu även till Danmark & Finland

Cool​ ​Derma​ ​DEEP​ ​Clean​ ​2​ ​in​ ​1​ ​Exfoliating​ ​Gel​ ​Cleanser

  • 349.00 SEK

Tvättgelen innehåller exfolierande AHA/BHA som hjälper till att djuprengöra huden, ta bort döda hudceller och verkar som propplösare på tilltäppta porer.

I lager.
Dela
Lagersaldo: 3

200 ml

Beskrivning:

Cool Derma Deep Clean 2 in 1 Exfoliating Gel Cleanser är en svalkande och uppfräschande rengöringsgel som löddrar med diskret doft av äpple och gurka. Tvättgelen innehåller exfolierande AHA- /BHA-syra som hjälper till att djuprengöra huden, ta bort döda hudceller och verkar som propplösare på tilltäppta porer. Tvättgelen innehåller även vårdande vitamin B3 som förbättrar barriärfunktionen samt Allantoin och Karbamid som lugnar och återfuktar. Ingredienserna är noga utvalda för att effektivt avlägsna orenheter, förebygga uppkomsten av nya utbrott och balansera talgproduktionen utan att torka ut huden. Dermatologisk testad och framtagen i samarbete med dermatologisk expertis. 

Passar

  • Fet-/ blandhy
  • Mogen hy
  • Oren hy med tilltäppta porer

Användning:

Rengör ansiktet med rengöringsgelen två gånger om dagen morgon och kväll. Använd på fuktad hud för att lösa upp orenheter. Kan användas på både ansikte och kropp för en len och ren hud. Skölj väl och undvik ögonpartierna. Produkten innehåller stor andel fruktsyror med lågt PH vilka kan upplevas som starka och ge övergående sveda. Därför är det viktigt att trappa upp användningen av produkten från någon gång i veckan till både morgon och kväll. Huden blir extra känslig för sol på grund av syrorna, använd därför spf om du vistas i solljus.  Produkten får inte användas på barn under tre år.

Doft: Mild doft av äpple och gurka

Aktiva ingredienser:

  • AHA (glykolsyra/ mjölksyra) – Exfolierande. Förbättrar hudstruktur och hudton. PH-justerande och antimikrobiellt
  • BHA (salicylsyra) – Exfolierande. Utjämnar hudton och hudstruktur. Lugnar irriterad hud. Rensar porer på djupet.
  • Niacinamide/ Vitamin B3 – Vårdande. Förbättrar barriärfunktionen och hudens elasticitet. Utjämnar hudton.
  • Allantoin – Fuktighetsbevarande. Lugnar huden effektivt.
  • Karbamid/ Urea – Naturlig fuktbindare i huden. Löser upp döda hudceller. Förbättrar barriärfunktionen.


INCI:

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Propanediol, Glycolic Acid, Niacinamide, Steareth-100/PEG-136/HDI Copolymer, Cocamidopropylbetaine, Lauryl Glucoside, Sodium Lactate, Urea, Glycerin, Salicylic Acid, Disodium Laureth Sulfosuccinate, PEG-9 Cocoglycerides, Allantoin, Caprylyl Glycol, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Parfum.