Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Payson
Fri frakt över 150 kr

Djusie

Naturen är vår största musa. Vi älskar de mästerliga, perfekta helheter som den har designat. I naturen finns inget onödigt, utan allt har sitt eget syfte. Vår produktfilosofi följer samma princip. Varje råvara i våra produkter har sin egen viktiga funktion, och våra produkter innehåller inget överflödigt. 

Endast råvaror från naturen är tillräckligt högklassiga för din hy. Därför tillverkar vi produkterna av råvaror från växtriket och inhemska aktiva substanser. Våra toppråvaror är lackticka och rosenkvitten som också kallas Nordens citron. I fråga om våra råvaror är vi helt transparenta, men också passionerade nördar. Fråga oss vad som helst, vi svarar gärna.

Din hud återspeglar din inre värld, ditt välbefinnande och ditt självförtroende. Vi vill att du ska hitta din egen verkliga skönhet som redan finns inuti dig.

Vår hudvårdsfilosofi utgår från uppfriskad hud. En uppfriskad hud är klar, återfuktad, fast, livskraftig och har lyster, både inuti och utanpå. Hemligheten bakom en uppfriskad hud är djup återfuktning, en idealisk pH-balans och en stark skyddsbarriär för huden. Våra produkter stöder den optimala fukt/fettbalansen hos din hud.

Även livet är uppfriskande och reflekterar alla slags känslor och faser på hudytan. En del är övergående, andra lämnar unika minnesspår. Balans i kroppen, sinnet och själen lyser ur ögonen som en klarhet och från huden som en lyster – och detta har inget att göra med ålder eller felfri hud. Däremot är hudproblem ofta värdefulla budskap från det inre. Vi hjälper dig att tolka dem och ta hand om din hud holistiskt.

Kraften i att ta hand om sig själv är oändlig. Därför har vi i samband med produkterna tagit fram enkla och njutbara ritualer som hjälper dig att själv effektivisera dina hudvårdsrutiner. Våra ritualer för ansiktsmassage lugnar ner ditt nervsystem och stimulerar lymfvätskans cirkulation. Eftersom huden är vårt största sinnesorgan sprider sig effekterna av hudvård inte bara till hela kroppen utan till hela ditt liv.

I naturen har allt sitt eget speciella syfte. Därför ser ingen ut som du. Alla är vackra och viktiga – och alla har sitt eget sätt att göra gott på. Alla förtjänar vi att bli sedda och hörda som oss själva, utan rädslan för att bli mobbade. Vi hoppas att du är stolt över din individualitet och att du får njuta av en bra självkänsla.

Djusie representerar själens välbefinnande, en hälsosam självkänsla, vänlighet och naturlig skönhet.

Vi vill också bygga empati. Därför donerar vi årligen en del av vår avkastning till arbete för psykisk hälsa.

Djusie Acid Bloom Balancing Essence Djusie Acid Bloom Balancing Essence

Djusie Acid Bloom Balancing Essence

395.00 SEK 197.50 SEK
I lager.
Djusie Fruit Glaze Vitalizing & Brightening Facial Oil Djusie Fruit Glaze Vitalizing & Brightening Facial Oil

';