• Auktoriserade Hudterapeuter
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Payson
Fri frakt / Snabb leverans / Betala med Klarna

Clearify your skin with professional Ampoule

  • 1 866 kr

DJuprengörande exklusivt kit från Esse, nu med ampull, gäller till 31 dec.


I lager.
Dela

Nu kan du få hem en professionell behandling hem till dig direkt i brevlådan. Detta kit dig en behandling fast hemma i ditt egna badrum.  Just nu och fram till 31 dec, erbjuder vi kit med Esses exklusiva behandlingsampuller direkt hem till dig. Detta för att även du som inte kan komma på behandling inte ska tappa ditt resultat. Här kan du välja om du önskar dig en hel kur om 4 ampuller dessa används en gång i veckan och är ditt sista steg, alltså du använder detta efter ditt ansiktsvatten och innan din kräm.


Refining Cleanser:

Refining Cleanser är en djuprengörande, lätt löddrande, milt exfolierande rengöring som absorberar, förfinar och jämnar ut hudstrukturen. Huvudsyftet med denna rengöring är att skapa en optimal mikroflora. Detta ger en fin, elastisk och återfuktad hud på både kort och lång sikt.

Cocoa Exfoliator:

Cocoa Exfoliator är en fantastisk peelingupplevelse för alla hudtyper. Peelingen avlägsnar orenheter, tar bort döda hudceller samt gör huden mjuk, återfuktad med en strålande lyster. Huvudsyftet med denna peeling är att skapa en optimal mikroflora. Detta ger en fin, elastisk och återfuktad hud på både kort och lång sikt.

Clay Mask: 

Clay Mask är en djuprengörande och balanserande lermask som detoxar och rengör utan att torka ut. Masken skapar en ren och fräsch känsla. Huvudsyftet med denna ansiktsmask är att skapa en optimal mikroflora. Detta ger en fin, elastisk och återfuktad hud på både kort och lång sikt.

Toner Plus:

Toner Plus är ett kraftpaket av probiotika (goda bakterier) och prebiotika (näring för goda bakterier) som förbättrar hudens barriärfunktion. Detta ger en fin, elastisk och återfuktad hud på både kort och lång sikt.

C L A R I F Y I N GA M P O U L E+

Djuprengörande behandling.

En kombination av aktiva ämnen som jobbar tillsammans för att minska överflödigt sebum, behandla komedoner, palper, pustler och minska rodnad och inflammation i samband med akne. 

Probiotiska extrakt och prebiotika upprätthålla en hälsosam mikroflora som hämmar propione bakteriens tillväxt.

>akne

>komedoner, papler och pustler

>detox-program

>tillfälliga orenheter