• Auktoriserade Hudterapeuter
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Payson
Fri frakt / Snabb leverans / Betala med Klarna

Hydrate your skin with professional Ampoule

  • 2 136 kr

Intensivt återfuktande kit med massage från Esse. Gäller till 31 dec.


I lager.
Dela

Nu kan du få hem en professionell behandling hem till dig direkt i brevlådan. Detta kit dig en behandling fast hemma i ditt egna badrum.  Just nu och fram till 31 dec, erbjuder vi kit med Esses exklusiva behandlingsampuller direkt hem till dig. Detta för att även du som inte kan komma på behandling inte ska tappa ditt resultat. Här kan du välja om du önskar dig en hel kur om 4 ampuller dessa används en gång i veckan och är ditt sista steg, alltså du använder detta efter ditt ansiktsvatten och innan din kräm.

I detta kit, börja med att exfoliera huden med cacoa Exfoliator i ca 2-3 minuter. Skölja av och spraya Toner PLUS. Därefter addera din Hyaluronic ampull och sedan mixa Repair oil och Cream mask, och massera ansiktet gärna i 5-10 minuter, massera upp och utåt. Därefter gå och lägg dig med denna härliga mask utan att skälja ansiktet. Vakna som en ny människa.


Cocoa Exfoliator:

Cocoa Exfoliator är en fantastisk peelingupplevelse för alla hudtyper. Peelingen avlägsnar orenheter, tar bort döda hudceller samt gör huden mjuk, återfuktad med en strålande lyster. Huvudsyftet med denna peeling är att skapa en optimal mikroflora. Detta ger en fin, elastisk och återfuktad hud på både kort och lång sikt.

Toner Plus:

Toner Plus är ett kraftpaket av probiotika (goda bakterier) och prebiotika (näring för goda bakterier) som förbättrar hudens barriärfunktion. Detta ger en fin, elastisk och återfuktad hud på både kort och lång sikt.

Hyaluronic Ampoule

Hög nivå av låg molekylvikt hyaluronsyra, återfuktar denna behandlingen på djupet och plumpar fina linjer omgående.

>slapp och tunn hud

>förtidigt åldrad hud

>uttorkad och torr hud

Repair Oil

Repair Oil är en stärkande olja som b.la. innehåller en blandning av omega fettsyror från Linfrö-, Marula- och Nyponrosoljor. Denna produkt är mycket effektiv vid behandling av ärr och hudbristningar. Repail Oil är även fullproppad med antioxidanter som reparerar huden. Huvudsyftet med denna ansiktsolja är att skapa en optimal mikroflora. Detta ger en fin, elastisk och återfuktad hud på både kort och lång sikt.

Cream Mask 

Cream Mask är en återfuktande och näringsgivande mask för torr och mogen hud. Stabila källor med B-, E- och C-vitamin förbättrar hudens struktur, minskar pigmentering och stödjer hudens cellförnyelse. Huvudsyftet med denna ansiktsmask är att skapa en optimal mikroflora. Detta ger en fin, elastisk och återfuktad hud på både kort och lång sikt.