Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Payson
Fri frakt inom Sverige / Leverans nu även till Danmark & Finland

Nutrient Hunter By Food Pharmacy


NUTRIENT HUNTER – Noga utvalt av Food Pharmacy

Nu ska vi försöka göra något av det svåraste vi vet – att fatta oss kort.

Allt började 2019 när vår doktor tittade på oss och sade att vi borde överväga att börja äta kosttillskott. Förlåt? Skulle vi, grundarna till Food Pharmacy, börja äta tillskott? “Ja, det tycker jag…”, svarade doktorn, “… eftersom ni båda lider av olika brister”.

Vi trodde inte våra öron. Vi, som alltid förespråkat att näring ska komma från maten, led av olika brister! Eftersom vi inte kunde äta så mycket “bättre” än vi redan gjorde så förstod vi att att maten vi åt kanske inte alltid var så näringsrik som man skulle kunna önska.

Samma dag började vår jakt på tillskott, men utbudet är varierat och fullt av alternativ som inte passade oss. Och eftersom vi själva hade startat (och sålt) ett synbiotikaföretag några år tidigare, började våra hjärnor gå på högvarv. Tänk om vi skulle ta fram våra egna kosttillskott, noga utvalda av Food Pharmacy?

Sagt och gjort! Vi började där allting börjar: i tarmen. Tillsammans med en forskare på Karolinska Institutet i Stockholm tog vi fram en probiotika och en fiberblandning som man antingen kan äta tillsammans eller separat. Idag har vår lilla familj vuxit sig större. Alla tillskott/boosters har kommit från olika behov och har olika syften men de har alla en sak gemensamt:

Vi äter dem själva. De är av högsta kvalitet. Och de är noga utvalda av Food Pharmacy!

Gut Flora – Probiotika för magen Gut Flora – Probiotika för magen
Stötta immunförsvaret med Immune Stötta immunförsvaret med Immune