Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna
Fri frakt över 150 kr

INIKA Sapphire Seas Brush Trio

  • 599.00 SEK
  • 359.40 SEK

Ett borstset med Inikas supermjuka, högkvalitativa och veganska Foundation Brush, Powder Brush och Blending Brush.

I lager.
Dela
Lagersaldo: 2

Ett borstset med Inikas supermjuka, högkvalitativa och veganska Foundation Brush, Powder Brush och Blending Brush. Denna trio hjälper dig att lägga en felfri makeup. 

Inika Sapphire Seas Brush Trio innehåller Foundation Brush, Powder Brush och Blending Brush 

Värde 947 kr


Foundation Brush: Täck borsthuvudet med önskad mängd produkt, puder eller flytande. Vid puder, knacka botten av borsten i handen eller på en fast yta så att produkten fördelar sig i borsten. Arbeta in i huden med lätta cirkulerande rörelser. Upprepa tills du uppnår önskad täckning. 

Powder Brush: Täck borsthuvudet med önskad mängd puder och knacka botten av borsten i handen eller på en fast yta så att produkten fördelar sig i borsten. Svep borsten i lätta cirkulerande rörelser över huden. Upprepa tills du uppnår önskad täckning. 

Blending Brush: Täck borsthuvudet med önskad mängd puder och knacka botten av borsten i handen eller på en fast yta så att produkten fördelar sig i borsten. Använd lätta svepande rörelser, fram och tillbaka i ögats globlinje tills produkten har fördelat sig jämnt. Blending brush kan även användas till applicering av concealer eller contour-produkt. ';