• Auktoriserade Hudterapeuter
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Payson
Fri frakt / Snabb leverans / Betala med Klarna

Lycon

Lycon vax utvecklades av terapeuten Lydia Jordane i slutet av 70-talet, hon var inte nöjd med produkterna som fanns på marknaden utan ville ha något bättre. Hennes krav var att produkten skulle vara; mindre aggressiv mot huden, effektivare och ta ett rejält grepp om håren.

Hon hittade den rätta kombinationen av ingredienser och ryktet spred sig fort. Salonger över hela Australien vill köpa hennes produkter, det tog inte lång tid fören det blev en stor efterfråga på Lycon vax runt om i hela världen.

Lydia var den första att använda lugnande och återfuktande ingredienser som azulene, aloe vera, kamomill, ros och lavendel i hårborttagningsvax. Idag reser Lydia och hennes kollegor runt i världen och lär ut Lycons unika hårborttagningsteknik till terapeuter och hjälper salonger att utvecklas till att bli så bra som möjligt inom hårborttagning.

Lycon är idag världsledande inom kvalitetsvax och används runt om i världen av salonger och SPA som besöks av modeller och kändisar. Lycons produkter och varumärke är patenterat.

Lightening Serum Lightening Serum

Lightening Serum

349 kr 140 kr
I lager.