Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Payson
Fri frakt inom Sverige / Leverans nu även till Danmark & Finland

Cleansing Clay

  • 299.00 SEK

Cleansing Clay är en balanserande rengöring som avlägsnar både makeup och orenheter. Den passar alla hudtyper, men är särskilt lämplig för fet och oren hud. Eft

Denna produkt är slutsåld och kommer snart i lager :)


Dela

250 ml

EGENSKAPER - Regörande, Lugnande, Balanserande

FORMULA - Kräm, Lera

HUDTILLSTÅND - Känslig, Fet, Blandad

Cleansing Clay är en balanserande rengöringscreme som avlägsnar både makeup och orenheter. Den passar alla hudtyper, men är särskilt lämplig för fet och oren hud. Eftersom Cleansing Clay är en av våra mildaste ansiktsrengöringar, passar den även utmärkt till känslig hud.

Cleansing Clay innehåller Vit Lera, Ricinolja och eterisk olja av Mynta. Den mineralrika Vita Leran är lugnande och verkar stärkande på bindväven. Ricinoljan hjälper till att rena huden innan produkten sköljs bort. Ricinolja är en fet olja som huden har svårt att ta upp, vilket ger effektiva rengöringsegenskaper.

Vanlig tvål och vatten täpper till porerna så att det överskottsfett som orsakar kvisslor och plitor inte kan komma ut. Det torkar även ut huden så att den åldras fortare och får ett sämre skydd. Det är viktigt för en fet hud att inte torka ut, eftersom den då kan börja producera ännu mer fett, vilket skapar en ond cirkel.

ANVÄNDNING

Fördela Cleansing Clay på torr hud och massera med mjuka, cirklande rörelser. Undvik att dra eller slita i huden. Skölj sedan av med ljummet vatten, gärna med hjälp av en tvättsvamp av cellulosa. Avsluta med passande Freshener (ansiktsvatten).


MADE FROM ALL-NATURAL INGREDIENTS

Ricin

Pepparmynta

Vit lera

INGREDIENSER: Aqua Purificata/Water, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Clay, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Glyceryl Caprylate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Glycerin (Vegetable), Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Lactic Acid, Xanthan Gum, Mentha Piperita (Peppermint) Oil.


Night Cream More

349.00 SEK

Neroli Freshner

169.00 SEK

FACE MASK GENTLE

299.00 SEK

FACE DREAM

299.00 SEK