Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Payson
Fri frakt inom Sverige / Leverans nu även till Danmark & Finland

FLOWER FRESHENER

  • 169.00 SEK

Ett fuktgivande, lugnande och regenererande ansiktsvatten med Ros och Salvia, för alla hudtyper, särskilt mogen hud. Vegansk och Ekologisk

I lager.
Dela
Lagersaldo: 3

125 ml

EGENSKAPER - Rengörande, Återfuktande, Balanserande

FORMULA - Spray, Flytande

HUDTILLSTÅND - Normal, Känslig, Torr, Fet, Mogen, Känslig mogen, Blandad

Flower Freshener är ett fuktgivande, lugnande och regenererande ansiktsvatten med Ros och Salvia, för alla hudtyper, särskilt mogen hud. Det slutför rengöringsprocessen och förbereder huden för efterföljande produkter, genom att neutralisera vattnets uttorkande effekt och agera lätt porsammandragande.

Örtvattnet av Salvia och Ros i Freshener tillverkas av årets skörd. Aktuell jordmån och väderlek påverkar därför doft och färg på örtvattnet, som är en infusion (som starkt te) på örtblad och destillerat vatten. Doften, som påminner om en nyslagen sommaräng, kan ändras något efter att flaskan öppnats.

Flower Freshener innehåller även probiotiska Mjölksyrabakterier som håller huden frisk och full av lyster. De mjölksyrabakterier som vi använder är Lactobacillus casei och Lactobacillus acidophilus som skyddar huden mot onda bakterier. Mjölksyrabakterierna är redan inaktiverade, vilket innebär att det inte skapas någon tillväxt i produkten.

ANVÄNDNING

Använd Freshener efter varje ansiktsrengöring. Ta Flower Freshener på fuktad bomull och fördela i ansiktet, eller spraya direkt i ansiktet. Applicera därefter olja och/eller creme. 

Freshener kan också användas till ögonkompresser och som en återfuktande och uppfräschande spray under dagen.

MADE FROM ALL-NATURAL INGREDIENTS

Ros

Vatten

Salvia


INGREDIENSER: Rosa Damascena (Rose) Flower Water, Salvia Officinalis (Sage) Water, Glycerin (Vegetable), Lactobacillus, Polymnia Sonchifolia Root Juice, Sodium Levulinate, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Sodium Anisate, Maltodextrin, Lactic Acid.
HAND WASH SET

278.00 SEK 199.00 SEK

DEO ROLL-ON BEAUTIFUL

149.00 SEK 99.00 SEK

Body Lotion

229.00 SEK 114.50 SEK