Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna
Fri frakt över 150 kr

Nannic UV Shield Instant UV Protection

  • 469.00 SEK

En unik anti-age mist med patenterad teknologin med mikropärlor som lägger sig skyddet som en sköld på huden och filtrerar bort 95 %

Denna produkt är slutsåld och kommer snart i lager :)

Produkter från Nannic och IS Clinical kan ni handla på deras lokala hemsida och välja Vegan Skin som salong att stödja.


Dela

50 ml

En unik transparent anti-age mist med patenterad teknologin med mikropärlor som lägger sig skyddet som en sköld på huden och filtrerar bort 95 % av all UVA, UVB, IR-strålning och blått ljus Förhindrar degradering av DNA. Återfuktar, vårdar och motverkar rödhet, pigmentfläckar och irritation. Berikad med röda alger som reducerar linjer och förebygger ålderstecken. Fri från silikoner, nano-partiklar och olja. Känns inte kladdig eller fet. Kan lätt appliceras ovanpå makeup och i håret. Rekommenderas för alla hudtyper.

Aktiva ingredienser: 

- Röda Alger (Porphyra umbilicalis): Motverkar hudens åldrande. Rynkor suddas ut, elasticiteten och smidighet i huden förbättras synbart och de negativa effekterna av UVA-strålning så som lipidperoxidering och frigörning av fria radikaler minskar.


- Mikromolekyler: Kemiskt UV-filtrer som är revolutionerande inkapslat i små genomskinliga mikromolekyler i storlek av 1 mikrometer vilka är helt osynlig för ögat.

- Kisel: Bevarar hudens elasticitet. Reducerar skador från UV-strålning.

- Sheasmör: Återfuktande och mjukgörande. Reducerar ålderstecken.Användning:
– Sprayas enkelt och smidigt på huden, även över exempelvis makeup och hudvård.
– Lätt att använda även på öron, hals och tunnhårig hud i exempelvis hårbotten.
– Är fri från olja och känns därför inte fet eller kladdig.
– Fräschar upp och torkar omedelbart.
– Färgar inte av sig på kläder.
– Mycket användarvänlig då den är optimal att använda varannan timme för för känslig hud, och var tredje timme för normal hud.


HEV-ljus står för high-energy visible light och kallas också för blått ljus. Blått ljus är ett annat ord för det kortvågiga ljus som finns naturligt i dagsljus, men även i mobil- och datorskärmar. Blått ljus påskyndar hudens åldrande, då det skapar fria radikaler i underhuden. Det tränger nämligen längre ner i huden än solens UVA och UVB-ljus. Det blåa ljuset bryter ner kollagenet vilket i sin tur gör att huden åldras i förtid eftersom spänsten försvinner. Det är därför viktigt att använda Nannic UV-Shield dagligen. SPF 20.INCI:

Aqua, Octocrylene, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Porhyra Umbilicalis Extract, Sorbitol, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Silica, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxide, Pentylene Glycol, Alcohol, Ethylhexylglycerin, PVP, Lecithin, Chlorphenesin, Disodium EDTA, Sodium Lactate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Glycerin, Lactic Acid, Serine, TEA-Lactate, Urea, Rosa Centifolia, BHT, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Propylene Glycol, Allantoi


';