Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Payson
Fri frakt inom Sverige / Leverans nu även till Danmark & Finland

ORMSALVA ORIGINAL

  • 109.00 SEK

ORMSALVA original är det klassiska luktfria massagelinimentet med Arnica Montana och grafit. För massage av spända och stela muskler och leder.

I lager.
Dela
Lagersaldo: 1

150 ml

ORMSALVA original är det klassiska luktfria massagelinimentet med Arnica Montana och grafit. För massage av spända och stela muskler och leder. Används med fördel i samband med träning, tävling eller annan fysisk aktivitet. Den går snabbt och enkelt att massera in i huden och passar därför mycket bra till egenvård och till professionell användning.

Masseras in två till tre gånger per dag, vid behov, över det aktuella området. Lägg på ett tunt skikt och arbeta in krämen i huden med mjuka roterande rörelser.

Innehåller tinktur av Arnica Montana (Slåttergubbe). Kontaktallergi mot Arnica och andra korgblommiga växter kan förekomma. Förvaras utom räckhåll för barn. För utvärtes bruk.INCI:

Aqua, Petrolatum, Cetearyl Alcohol, Propylene Glycol, Sodium Cetearyl Sulfate, Alcohol, Alcohol Denat., Methylparaben, Arnica Montana Flower Extract, Propylparaben, Graphite.