Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna
Fri frakt över 150 kr

Sapienic Boost

  • 1,069.00 SEK

Världens första mikrobiom-förändrande hudvårdsprodukt

I lager.
Dela
Lagersaldo: 4

3 x 4 ml påfyllningsflaska med roller

Världens första mikrobiom-förändrande hudvårdsprodukt

En boost som lugnar problemhud

Lugna och behandla en problemhud med världens första mikrobiom-förändrande hudvårdsprodukt. Sapienic Boost är ett oljebaserat serum som innehåller det mest verksamma ämnet i vårt mänskliga sebum. Detta ämne har fram tills nyligen inte hittats i någon annan levande varelse och har därför fått sitt namn efter oss, Homo Sapiens. Sapienic Acid är giftig mot patogener men gynnar en unik uppsättning av hudens samexisterande mikrober. Denna booster är framtagen för att lugna och hjälpa en känslig och inflammerad hud (såsom t.ex. akne eller eksem).

Så fungerar det

Sapienic acid är helt unikt för oss människor och är den mest verksamma fria fettsyran i det mänskliga sebumet. Det har nyligen upptäckts en koppling mellan en brist på Sapienic acid i sebum ger en ökad risk för akne och eksem. DOI:10.1159/000087018; DOI:10.4161/derm.1.3.8473
Sapianic Acid motverkar att patogener kan kolonisera sig på vår hud DOI:10.1159/000069757; DOI:10.3389/fmicb.2017.00033
Dessutom ger det näring till de goda bakterierna som utgör vårt mikrobiom.

Squalane fungerar som en neutral bärare av Sapienic Acid.

Användning

Avlägsna locket från en av de tre refillflaskorna och tryck in denna i ampullen med kraft, tills du hör ett klickljud. Tryck på undersidan av ampullen för att fördela produkten på applikatorn. Applicera Sapienic Boost efter Lipids, men innan Serum, på kvällen. När ampullen är slut så byter du ut refillflaskan.

Detta är en väldigt effektiv produkt som endast bör användas kvällstid under tre veckor och sedan enbart vid behov för att bibehålla resultatet.INCI:

Squalane, Hexadecenoic Acid, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Vanillin, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil

100% av ingredienserna har ett naturligt ursprung.

';