• Auktoriserade Hudterapeuter
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Payson
Fri frakt / Snabb leverans / Betala med Klarna

Ultimate Shape, 60 caps

  • 279 kr

Ultimate Shape - Komplex och högeffektiv fettförbrännare av senaste modell från Star Nutrition Hers som optimerar dina resultat via hela 9 verksamma ämnen. 

I lager.
Dela
Lagersaldo: 2

Ultimate Shape - Komplex och högeffektiv fettförbrännare av senaste modell från Star Nutrition Hers som optimerar dina resultat via hela 9 verksamma ämnen. 

  • Perfekt för atleten som vill gå ner i vikt, oavsett träningsnivå.
  • Ger en uppiggande effekt under diet (300 mg koffein per dagsdos).
  • Termogen och aptitdämpande.
  • Berikad med krom för optimal blodsockerbalans.

Ultimate Shape - avancerad fettförbrännare från Star Nutrition Hers som täcker alla viktiga aspekter för en kontrollerad och effektiv fettförbränning och viktnedgång!

Med en avancerad sammansättning med hela 9 verksamma ämnen blir Shape en av de intressantaste fettförbränningsprodukterna på marknaden, i synnerhet för atleten som söker alternativ till de nästan i överkant starka produkterna som utgör en stor del av utbudet. 

Ultimate Shapes verkan spänner över flertalet processer för optimal fettförbränning med bland annat Capsimax™, som med hjälp av chilifruktens capsaicinesätter igång kroppens naturliga fett- och energiförbränning, kolin som hjälper till vid fettförbränningen i kroppen och ingår i cellernas uppbyggnad, L-karnitintartrat som stimulerar kroppens fettförbränning genom att öka kroppens användning av frigjort fett som energigivande bränsle samt en väl avvägd dos Camelia Sinensis.

Våra produktutvecklare har naturligtvis sett till att Ultimate Shape håller ditt fokus och din energi på topp under dieten med 300 mg koffein per dagsdos, samt adderat en god mängd krom så att ditt blodsocker hålls stabilt och du undviker de dippar som en hård diet och träning annars kan leda till.

Shape är årets hetaste fettförbränningsprodukt!

Doseringsanvsining: Ta 1 kapsel 2-3 gånger per dag.

Antal doseringar per behållare: 60 kapslar, 20/30 doseringar.

Information: Detta är ett kosttillskott och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för små barn. Den angivna rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.


Varubeteckning: Kosttillskott med koffein, växtextrakt och krom. Krom bidrar till att bibehålla normala blodsockernivåer.  Innehåller kolin som bidrar till normal fettomsättning. Innehåller koffein (300 mg per dagsdos). Rekommenderas ej för barn och gravida. Koffein ökar vakenhet och uppmärksamhet.

 

Nettovikt: 41 g

 

Innehåll Per 2 kapslerPer 3 kapsler
Coffea Robusta800 mg1200 mg
klorogensyra 400 mg600 mg
VitaCholine®201 mg301,5 mg
 kolin83,4 mg125 mg
Koffein200 mg300 mg
L-Karnitinnitrat100 mg150 mg
Gallussyramonohydrat80 mg150 mg
Camellia sinensis60 mg90 mg
Capsimax™50 mg75 mg
 varav capsaicin1 mg1,5 mg
Olea europaea15 mg22,5 mg
 varav oleuropein0,9 mg1,35 mg
Krom80 µg (200%*)120 µg (300%*)
* - Prosent av daglig referanse inntak

Ingredienser: Extrakt av grönt kaffe [Coffea robusta] (50% klorogensyra), kapsel  (hydroxipropylmetylcellulosa), VitaCholine®; kolinbitartrat (41.5% kolin), koffein, L-karnitintartrat, gallussyramonohydrat, extrakt av grönt te [Camellia sinensis] (7% koffein), Capsimax™ pepparextrakt [Capsicum annuum] (2% capsaicin), klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror), extrakt av olivblad [Olea europaea] (6% oleuropein), fuktighetsbevarande medel (veg. glycerin), kromklorid.

Allergiinformation: Innehåller inga allergener. Innehåller koffein (300 mg/dagsdos)