Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Payson
Fri frakt inom Sverige / Leverans nu även till Danmark & Finland

MOVE

  • 159.00 SEK

The Skin Agent MOVE förebygger effektivt skavsår där hud skaver mot hud.

Denna produkt är slutsåld och kommer snart i lager :)


Dela

Förebygger skav där hud gnuggas mot hud

The Skin Agent MOVE förebygger effektivt skavsår där hud skaver mot hud. Stiftet består av en unik sammansättning fettsyror som arbetar i hudens olika lager för att minska friktion. Produkten innehåller även Allantoin som sedan länge är känt för sin läkande effekt vars antiinflammatoriska egenskaper dämpar och lugnar röd och irriterad hud.

 

LÄTTARE ATT FÖRVARA OCH DERMATOLOGISKT TESTAD

The Skin Agent MOVE är hyllad av användare och media. Ett önskemål vi fått är att MOVE bättre ska klara förvaring i värme så att man kan ta med sig den i väskan. Det önskemålet har vi lyssnat på och utvecklat en denna nya variant av MOVE. En variant som du kan ta med dig i väskan en sommardag. Inför lanseringen av de här nya varianterna av The Skin Agent har vi också gjort ett dermatologiskt test och fick betyget ”Excellent”.

 

DIREKTVERKANDE OCH VATTENRESISTENT

Du applicerar MOVE direkt på huden för att förebygga skav där du brukar uppleva problem, exempelvis där du brukar få skavsår mellan låren. Huden kommer absorbera produkten utan att täppa till porerna – huden kommer att andas och svettas som vanligt. MOVE fungerar från första appliceringen och tål fukt och svett. Vidare är produkten återfuktande.

 

ANVÄND PÅ HELA KROPPEN

Vanlig problemområden där MOVE kan användas för att förebygga skavsår mellan låren så kallat lårskav, eller mellan skinkorna, på pungen och i armhålorna.

 

The Skin Agent MOVE är en svenskutvecklad vegansk och ekologisk produkt som är dermatologiskt testad, oparfymerad och passar alla hudtyper.


Applicera MOVE där du brukar få problem med skav på grund av att hud gnuggas mot hud, exempelvis mellan låren. Använd därefter handen för att lätt smörja in produkten och låt sen huden absorbera produkten. Kvar kommer det bli en skyddande hinna som motverkar friktion.

 

Om du upplever det förblir kladdigt har du sannolikt använt för mycket. Smörj ut överflödet på det kringliggande hudområdet alternativt torka med lätt hand bort överflödet med papper. Prova en mindre mängd nästa gång.

 

Se en video om applicering: https://youtu.be/5KV9L4Bk5SA

 

Hur länge räcker det?

Behovet av påfyllning är individuellt – ibland räcker ett lager och ibland behöver det fyllas på. Om du har torr hud, om du utsätter huden för hög grad av friktion eller det är hög fuktighet kan du behöva fylla på lagret under dagen.


Förvara stiftet i max 35 °C. Ställ aldrig ditt stift i solen. När stiftet blir över 45 °C kommer det börja smälta och rinna ur botten på stiftet.

Tidigare problem med smält stick

Det stift du nu köper lanserades i juni 2019. Den här varianten är en uppdaterad version av den MOVE som tidigare fanns på marknaden med en lägre smältpunkt.
INCI:

Cocos nucifera oil (kokos), Hydrogenated soybean oil (soja), Zea mays starch (majs), Cetyl palmitate, Jojoba esters, Allantoin, Olea europa oil unsaponifiables (oliv), Prunus amygdalus dulcis oil (mandel), Ethylhexyl palmitate, Tocopheryl acetate


Comfort

159.00 SEK 79.50 SEK

Sport

159.00 SEK 79.50 SEK