Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Payson
Fri frakt över 150 kr

True Glue Lash Shampoo

  • 269.00 SEK

Ett måste för alla ögonfransbärare! Rengöring som är speciellt utformat för att rengöra lösfransar och fransförlängningar.

Denna produkt är slutsåld och kommer snart i lager :)


Dela

Ett måste för alla ögonfransbärare! Rengöring som är speciellt utformat för att rengöra lösfransar och fransförlängningar samtidigt som det fungerar som en ögonmakeupborttagning! 

Oljefria True Glue Lash Shampoo är perfekt för vardagligt bruk. Rikt och mjukt skum tar bort överflödig olja, damm och sminkrester från både dina naturliga och syntetiska ögonfransar. Innehåller högpresterande ingredienser som hjälper till att behandla och återfukta utan skada. Regelbunden användning förbättrar hälsan hos naturliga ögonfransar genom att djuprengöra ögonfranssäckarna. Säker för användning med lösfransar, ögonfransförlängningar och naturliga fransar. Förläng användningen av dina lösfransar och minska slitaget på dina fransförlängningar!

Användning: Som sminkborttagning och ögonfransförlängnings-rengöring. Tryck ut en pump av Lash Shampoo på en liten bit bomullsrondell och svep försiktigt fram och tillbaka över dina fransar. Skölj med vatten.

För borttagning av lim och rengöring av lösfransar: Applicera Lash Shampoo på en bomullspinne och svep längs fransbandet för att försiktigt ta bort eventuellt lim eller rester. Du kan också applicera på en spoolie/fransborste och borsta igenom fransarna för att ta bort smink eller limrester från fransfibrerna.

Ingredienser (INCI): Aqua, Sodium lauroyl glutamate, Hamamelis virginiana (witch hazel) extract, Sodium chloride, Tocopheryl acetate, Melaleuca alternifolia (tea tree) extract, Allantoin, Betaine, Aloe andongensis leaf extract, Cucumis sativus (cucumber) fruit extract, Ascorbic acid, Panthenol, Sodium benzoate.


';