Cool Derma Company

Godkväll alla beauty lovers! 

Jag vill börja med att presentera märkena som vi har här så kommer att ta ett märke i taget.

Jag kommer att börja med Cool Derma, här har vi veganska högkvalitativa produkter som är tillverkade i Sverige. Förpackningen är gjorda på återvunnen plast i pet-kategorin. De har en hållbar process från val av ingrediens till slutprodukt. 

Grundaren av Cool Derma Shidrokh ”Orkidé” Ghawami är auktoriserad hudterapeut, funktionell näringsterapeut, hudvårdskonsult och makeup-artist, en underbar kvinna och en riktigt inspirationskälla och har så otroligt mycket kunskap.

Cool derma lanserades hösten 2017 och namnet cool derma kommer för att huden är ett häftigt organ. 


“Produkterna från Cool Derma är en hållbar process från val av ingrediens till slutprodukt. Där mottot är välbefinnande och varaktiga resultat nu och för framtida generationer.”
Shidrokh ”Orkidé” Ghawami


Cool derma består av tre produkter och de har över 20 års erfarenheter och har skapat denna lilla serie som är multifuktionell.

#SKINFITNESS - Hudvårdsserie för dig som behöver en "reset button" för att få huden i balans. Alla ska kunna ha råd att få hjälp med sin hy oavsett var du bor eller vem du är.
● Passar oren hy lika väl som mogen hy 

● Potenta ingredienser som ger resultat utan att torka ut huden 

● 2 i 1 produkter för ansikte och kropp 

● Lätta och enkla förpackningar för "on the go" 

● Kundvänliga priser för högklassiga AHA/BHA-produkter 

● NON Gender skin care, hudvård för alla i hushållet


Cool Derma DEEP Clean 2 in 1 Exfoliating Gel Cleanser

En gele-rengöring som löddrar och har en frisk doft av gurka och äpple. Innehåller AHA och BHA som exfolierar och tar bort döda hudceller och jobbar som en propplösare på tilltäppta porer. Man får en fin lyster och trots sin exfolierande verkan torkar den inte ut. Effektiva ingredienser är valda för att nya utbrott inte ska komma upp och förbättra hudstrukturen. Används morgon och kväll.

Advanced Hydro Clean & Calm Moisturizer

En fuktighetskräm som går lätt in i huden utan att kladda. En frisk doft av äpple. Jobbar för att förhindra uppkomsten av orenheter och tilltäppta porer. Balanserar och vårdar huden och tar bort döda hudceller och minskar porerna. Ingredienserna är noga utvalda för att förhindra uppkomsten av nya utbrott, irritationer och rodnader. Används morgon och kväll.

Intense Skin Renewal Glycolic Essence

En multifunktionell produkt som jag använder som ansiktsvatten, serum och exfolierare. Ibland orkar man inte eller har inte tiden då är denna helt perfekt! Denna produkt ska man vänja in då den är väldigt aktiv. Antingen kan man lägga på en bomullsrondell eller lägga på med händerna (jag brukar göra det för att inte slösa produkt). Ingredienserna är framtagna för att minska uppkomsten av nya utbrott, irritationer eller rodnader. Används morgon och/eller kväll.


Hoppas ni vågar testa dessa produkter när man väl börjat och kanske får lite utbrott då och då, så är dessa produkter verkligen att rekommendera. Väldigt effektiva och grymma produkter! 

Love Your Skin

Sofie