Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna
Fri frakt över 150 kr

Kemisk Peeling

En kemisk peeling görs alltid bäst i kur, rekommenderat att göra 4-8 behandlingar. Om du är i behov av lyster eller inför en fest passar det även perfekt att göra en kemisk peeling.


Efter rengöring och kemisk peeling ingår även en AHA-EGF Skin Booster och som sedan avslutas med en mask för din hudtyp. Samtliga produkter kommer från Cliniccare. Man får en slät hy med mycket lyster med synliga resultat redan efter första behandlingen.


I sortimentet med Cliniccare Peeling hittar du något av marknadens mest innovativa och kvalitativa peelingprodukter.

Cliniccare har förfinat en traditionell behandlingsform med hjälp av innovativa tillägg i behandlingen.


Vad representerar Cliniccare Kemisk peeling?


Cliniccare Kemisk Peeling är en ytlig peeling som förbättrar hudens struktur och vitalitet. Behandlingen genomföras i enlighet med de rekommenderade med utgångspunkt från hudens aktuella status och klientens Glogaou.


Cliniccare Kemisk Peeling levereras med låga pH värden (från 1.54) som skall mixas med en hyaluronsyrebaserad blender för att uppnå en produkt mix avpassad för varje unik klient.


Ytlig kemisk peeling av AHA / BHA inbegriper användningen av milda syror för att avlägsna ytliga corenocyter som utgör stratum corneum. En variation av kemiska mixer av olika syror för att lösa upp bindningar på olika nivåer av stratum corneum och epidermis bestämmer djupet av peelingen.


Per definition så KAN INTE ytliga kemiska peeling nå dermis eller de nedre skikten av epidermis, vilket gör en ytlig kemisk peeling till en mycket säker behandling. De tre syrorna som vi använder för detta ändamål är GLYKOL-syra, MJÖLK-syra och SALICYL-syra.

';