Varför grundades Vegan Skin?

Jag som grundat Vegan Skin heter Sofie och är utbildad huderapeut. Jag har sedan dess jobbat utomlands som hudterapeut, jobbat för webbshop och även jobbat på salong med avancerad hudvård. Så har genom åren fått mycket erfarenhet. När jag flyttade hem från Spanien så blev jag helt och hållet vegan. Märkte att  flera av produkterna på salongerna hade produkter som inte var 100% veganska vilket var svårt för mig att stå bakom dessa. Redan då, för två år sedan hade jag en dröm om att starta min egna salong och webbshop med endast veganska produkter. 

För att handla våra produkter behöver du inte vara vegan eller på väg att bli det, detta är en sida för de som vill vara medvetna och göra ett aktivt val att inte stå bakom djurtester. Alla produkter vi säljer här är helt fria från animalier och cruelty free. Vi erbjuder professionell hudvård som gör skillnad. 

Vegan skins produkter är 100% veganska och icke djurtestade. Med auktoriserade hudterapeuter kan vi hjälpa dig på allra bästa sätt. Hos oss ska du vara säker! 

Välkomna in till salongen i Vällingby för att handla produkter eller komma in på en behandling. Vi erbjuder lash lift, ansiktsbehandlingar och frans och brynfärg m.m  

Meet The Team


Sofie Budin
Grundare av Vegan skin


Vicii
Medhjälpare