Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna
Fri frakt över 150 kr

Varför grundades Vegan Skin?

Jag som grundat Vegan Skin heter Sofie och är utbildad huderapeut. Jag har sedan dess jobbat utomlands som hudterapeut, jobbat för webbshop och även jobbat på salong med avancerad hudvård. Så har genom åren fått mycket erfarenhet. När jag flyttade hem från Spanien så blev jag helt och hållet vegan. Märkte att  flera av produkterna på salongerna hade produkter som inte var 100% veganska vilket var svårt för mig att stå bakom dessa. Redan då, 2017 hade jag en dröm om att starta min egna salong och webbshop med endast veganska produkter. Jag drömmer ännu vidare på att skapa något helt unikt som jag hoppas kunna jobba vidare på under min resa.

För att handla våra produkter behöver du inte vara vegan eller på väg att bli det, detta är en sida för de som vill vara medvetna och göra ett aktivt val att inte stå bakom djurtester. Alla produkter vi säljer här är helt fria från animalier och cruelty free. Vi erbjuder professionell hudvård som gör skillnad. 

Vegan skins produkter är 100% veganska och icke djurtestade. Med auktoriserade hudterapeuter kan vi hjälpa dig på allra bästa sätt. Hos oss ska du vara säker!  

Varför ska ni välja just oss? Vi ger pengar till behövande organisationer eller föreningar efter era önskemål. Vi skänker bort 10 kr per order för att stötta de organisationer som är beroende av pengar utifrån. Vi vill vara måna om miljön och väljer därför återvunnen papp till våra kartonger och ser oss om för nya metoder och möjligheter för att värna om miljön.

Välkomna in till salongen i Vällingby för att handla produkter eller komma in på en behandling. Vi erbjuder Cryo 21, microneedling, mesoduo NBE 1000, kemisk peeling, PRX-T33, lash lift, ansiktsbehandlingar och frans och brynfärg m.m  

Meet The Team


Sofie Budin
Grundare av Vegan skin

Aukt. Hudterapeut medlem i SHR och CIDESCO Vicii
Medhjälpare 

Adopterad från Amigosmios


';