Cliniccare

En av de mest innovativa, hudvårdsprodukterna i hela världen

CLINICCARE ™ ÄR EN HÖGTEKNOLOGISK COSMECEUTISK HUDVÅRD  MED OMEDELBAR OCH SYNLIG EFFEKT.

SÄRSKILDA FORMULERINGAR SOM GER ENASTÅENDE RESULTAT MED HJÄLP AV EN UNIK KOMBINATION AV MYCKET EFFEKTIVA AKTIVA INGREDIENSER.

GLOBALT PATENTERADE KOMPLEX AV HYALURONSYRA SOM ÄR MÅNGA TUSENTALS GÅNGER MINDRE ÄN ORDINÄRA MOLEKYLER SOM OCH KAN PENETRERA DJUPT I HUDEN FÖR ATT ÅTERFUKTA OCH VÅRDA FRÅN INSIDAN.

CLINICCARE ™ ANVÄNDER STATE OF THE ART TEKNOLOGIER FÖR ATT ERBJUDA SÄKRA PRODUKTER PÅ HÖGSTA NIVÅ. SAMTLIGA PRODUKTER ÄR DESIGNADE FÖR ATT GE LÅNGVARIG OCH DJUP ÅTERFUKTNING OCH FÖR ATT BROMSA HUDENS ÅLDRANDE.

VAD ÄR EGF?

EGF står för epidermal tillväxtfaktor, vilket är ett protein som naturligt förekommer i våra hudceller. Dess huvudsakliga syfte är att reparera vår hud genom att främja DNA-syntes och cellproliferation. EGF har många fördelar för din hud, förbättring och reduktion av rynkor och linjer. hydratisering och förebyggande av pigmentering. Processen genom vilken EGF uppmuntrar celltillväxt stimulerar även uppdelningen av keratinocyter och fibroblaster, vilka sedan syntetiserar fibrösa proteiner som förbättrar hudens elasticitet i kollagen och elastin.
Eftersom EGF reparerar huden genom att stimulera tillväxten av nya hudceller, förbättrar den också hudbarriären. Detta gör det möjligt för huden att hålla kvar fukt mer effektivt, vilket gör huden  mjukare och mjukare.
EGF hämmar det melanin produktionen under sårläkningsprocessen, så det förbättrar märken från akne och andra former av hyperpigmentering.

STAR INGREDIENTS

Hyaluronsyra med låg molekylvikt är en av de grundläggande komponenterna i CLINICCARE-hudvård. Hyaluronsyra spelar en viktig roll i metaboliska processer som cellinteraktion och syntes. Det bidrar till att skydda cellimmunitet och hjälper till att förebygga infektioner. En av dess viktigaste egenskaper är dess förmåga att behålla fukt – upp till 1000 gånger själva syrans vikt. Naturlig reparation av hudceller är direkt beroende av halter av hyaluronsyra, som tyvärr minskar när du ålder. Detta gör huden mer mottaglig för toxiner och alla processer som kräver hyaluronsyra försämras. Det är därför det är så viktigt för åldersdriven formler att inkludera hyaluronsyra.
Problemet med att absorbera konventionell hyaluronsyra är att dess molekyler är 3000 nanometer i diameter medan intercellulärt utrymme endast är omkring 100 nanometer. Detta gör det omöjligt för konventionella hyaluronsyramolekyler att tränga in i djupare nivåer av huden. CLINICCARE-produkter inkluderar hyaluronsyra med låg molekylvikt med molekyler bara 5 nanometer breda med höga joniseringsnivåer också, vilket innebär att den kan nå djupt in i huden utan att behöva injektion.

VAD passar bäst till vilken hudtyp?

PURE – lugnande produkter för känslig och orolig hud. Antiinflammatorisk och pore kontraktionseffekt, reglerar produktionen av talg och smälter hudens struktur.
GLOW – produktlinjen förhindrar onödig pigmentering, blockerar åldringsmekanismerna, vilket ger en antioxidant. närande och lugnande effekt Det återställer trött och tråkig hud skadad av mycket sol och överdriven stress.
REFRESH – antioxidantrika produkter som ger dig en djup och långvarig välhydrerad hud. En starkt koncentrerad kombination av aktiva ingredienser bidrar till att förbättra metaboliska processer i celler och stimulera kollagensyntes. Linjen regenererar vävnad och ger lugnande effekter.