Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna
Fri frakt över 150 kr

X3M EGF GLOW Liquid

  • 338.00 SEK

Anti-Pigmenterande Toner med anti age egenskaper för en djupt återfuktande och vacker lyster i huden.

I lager.
Dela
Lagersaldo: 1

100 ml


Anti-Pigmenterande Toner med anti age egenskaper för en djupt återfuktande och vacker lyster i huden.

Egenskaper

Denna toner kontrollerar påverkan av oxidanter och tyrosiner, och ljusare bruna fläckar på huden, den bidrar till att göra din hud jämnare och ljusare, och det kommer att ge dig en smidig och väl hydrerad hud utan irritation. Den aktiverar cellförnyelse, säkerställer en normalisering av huden på cellnivå, bidrar till lindring av olika typer av hudskador orsakade av ultravioletta strålar och bromsar processen för cellskador. Stimulerar kollagen syntes och framställning av hyaluronsyra och absorberar aktivt syre. Den är effektiv för behandling av pigmentering av olika ursprung. Innehåller samma koncentration av hyaluronsyra per ml som en dermal filler.

Innehåller upp till 40% aktiva ingredienser

Huvudingredienser:

LMWHA                     30mg/ml
Arbutin                       20mg/ml
Sh-Ogliopeptide 1      1mg/ml

Tips:
Tonern är en av de viktigaste delarna i en kvalitativ hudvårdsrutin då den balanserar tillbaka huden till ett normalt pH värde efter rengöring med vatten.
Detta gör att din hud kommer få ut mer av den efterföljande stegen i din hudvårdsserie.


INCI:

Purified Water Glycerin Sodium PCA Betaine Butylene Glycol Hyaluronic acid (LMWHA) Alcohol Portulaca Oleracea Extract Arbutin Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract Allantoin PEG-60 Hydrogenated Castor Oil Beta Glucan Citrus Junos Fruit Extract Diospyros Kaki Leaf Extract Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract Cissampelos Pareira Root Extract (Velvet Extract) Morus Alba Bark Extract Dipotassium Glycyrrhizate sh-Oligopeptide-1 Disodium EDTA Methyl Paraben Parfum';