Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna
Fri frakt över 150 kr

Tigerharen

Djurhemmet Tigerharen är en ideell organisation som har funnits sedan januari 2004 och har sedan dess hjälpt många hundratals djur till ett bättre liv. Vi utgår från en djurrättslig grund i vårt arbete och vår verksamhet har sett lite olika ut genom åren. I slutet av 2017 köpte vi äntligen en egen gård och vi jobbar nu främst med att bygga upp en permanent djurfristad och kunna fokusera mer på att hjälpa djur från djurfabrikerna. Vi skapar ett utrymme för djuren att finnas till enbart för sin egen skull, ha ett innehållsrikt liv och ha möjlighet att göra olika val i sin vardag.

På vår gård finns just nu höns, kaniner och grisar. Under åren har vi tagit hand om och omplacerat många andra djur såsom bland annat katter, kaniner, chinchillor, höns, undulater, hundar, kalkoner och getter.

Vill du stödja oss så kan du ge en slant till vårt plusgiro: 16 07 71-2 eller Swish: 123 018 56 03, bli månadsgivare (läs mer på tigerharen.org) eller gilla oss på instagram och facebook och sprida våra inlägg där! 

';