Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna
Fri frakt över 150 kr

PROBIOTIC SERUM

  • 1,449.00 SEK

Detta är världens första serum med levande probiotika. Ett stort urval av probiotiska mikroorganismer som är väsentliga för hudens välbefinnande.

I lager.
Dela
Lagersaldo: 2

30 ml

FÖR ALLA HUDTYPER / MOGEN HY / AKNE

Detta är världens första serum med levande probiotika. Vi har identifierat ett stort urval av probiotiska mikroorganismer som är väsentliga för hudens välbefinnande och integrerat dessa i denna banbrytande produkt.

Detta serum innehåller mer än en miljard levande probiotiska mikrober i varje milliliter. Vi har identifierat ett stort urval av probiotiska mikroorganismer som är väsentliga för hudens välbefinnande och integrerat dessa i denna banbrytande formula. De probiotiska mikroberna aktiveras när de kommer i kontakt med fukten på huden. När de blivit aktiverade tillför de huden egenskaper som korrigerar obalanser och stärker barriärfunktionen för en fastare, fylligare och mer elastisk hy. Detta serum passar alla hudtyper och tack vare dess avancerade förmåga att åstadkomma biologisk jämvikt, är det exceptionellt lämpat för hy som visar tecken på stress.

Användning:

Används två gånger dagligen före applicering av moisturiser.

Serumet innehåller levande mikrober och skall förvaras mellan 4°C och 30°C och inte i direkt solljus.
INCI:

Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil*, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Hydrogenated Vegetable Oil, Isoamyl Laurate, Sclerocarya Birrea (Marula) Seed Oil, Lactobacillus, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Vanillin, Gamma Decalactone';