Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Payson
Fri frakt över 150 kr

Cryo 21

För att boka behandling kan ni klicka HÄR

Vanliga frågor och svar om Cryo21

Vilka områden kan behandlas?

 • Ansikte – Uppstramning och avslappnande
 • Dubbelhaka – Fettreducering och uppstramning
 • Nacke och Hals – Stärka och strama upp
 • Byst – Stärka och strama upp
 • Arm – Fettreducering och uppstramning
 • Mage – Fettreducering, uppstramning och celluliter
 • Höfter – Fettreducering, uppstramning och celluliter
 • Midja – Fettreducering, uppstramning och celluliter
 • Rygg – Fettreducering och uppstramning
 • Rumpa – Fettreducering, uppstramning och celluliter
 • Lår – Fettreducering, uppstramning, celluliter och ökad blodcirkulation
 • Ben – fettreducering, uppstramning och celluliter

Vad kan man få för slutresultat och hur lång tid kvarstår resultatet?

Cryo 21 jobbar på olika problem och fokusområden beroende på vad för slutresultat som vill uppnås. Vid kroppsbehandling är det främst fettreducerande, uppstramning och cellulitreducerande resultat som uppnås och vid ansiktsbehandling är det uppstramning och fettreducering.

Fettreducering är en effektiv behandling för lokala fettdepåer och är i det behandlande området permanent. Hur långvarigt resultat blir beror på vilken livsstil, motion, diet och genetik man har. Vid tex. viktökning ökar antalet fettceller, dock är de fettcellerna som är frysbehandlade borta för alltid. Detta i motsats till bantning där man reducerar fettinnehållet.
Uppstramning och cellulitbehandlingar kan kräva ett underhållsschema för att behålla resultatet.
Den process som är igångsatt i kroppen gör att det eliminerade fettet går via levern, tarmarna och lymfsystemet. För att uppnå det definitiva resultatet kan det ta upp till 8 – 12 veckor efter sista behandling innan ett slutgiltigt resultat.

Vid första inbokade mötet.

Vid det första inbokade mötet görs en dokumentation. Därefter utformas en individuell behandlingsplan.

Hur går behandlingen till?

Före behandlingen smörjs behandlingsområdet in med Cryo21 gel-produkter, finns olika beroende vilket syfte som ska uppnås, fettreducerande, celluliter eller uppstramning.
Behandlingen upplevs som en skön och kylande massage utan att kunden känner någon form av obehag.
Vid fettreducering bör det vara minst 2 veckor mellan behandlingarna beroende på att det tar ca 14 dagar innan de döda fettcellerna börjar komma ut ur kroppen. Vid uppstramning kan behandlingar ske varje vecka.

Hur många behandlingar?

För en fettreducering behövs i regel mellan 4–6 behandlingar för att få bästa resultat. Detta är individuellt och beroende på hur stort område och vilket problem som finns.

Biverkningar?

Kylbehandling (Cryo-terapi) är FDA och CE godkänt, samt godkänd av American Academy of Cosmetic Surgery.
Det finns inga kända biverkningar. Området kan bli lite rött efter behandling och området kan kännas kallt den närmaste halvtimmen efteråt.
Eftersom Cryo 21 använder en kylsond som förflyttas manuellt över behandlingsområdet så uppstår inga brännmärken vilket kan förekomma vid andra kylterapier där man med vacuum fäster fast en applikation på ett behandlingsområde.

Cryo 21  är nu äntligen i Sverige!!

En helt ny och revolutionerande metod för borttagning av oönskat fett och celluliter – effektivt och lönsamt!

Kylbehandling (Cryoterapi) är FDA/CE-godkänd, samt godkänd av American Academy of Cosmetic Surgery. Behandlingen är helt trygg och ofarlig – utan någon form av biverkningar.  Behandlingen känns som en skön, kylig massage. Tekniken kommer från USA och är uppfunnen av forskare från Massachusetts General Hospital och Harvard University.

Etter 4-6 behandlingar är det inte ovanligt att kunden har tappat hela 12 cm runt magen – och det helt permanent och utan någon form av kirurgi!

Apoptos

apoptose-grafikk-rett

Cryoterapi sätter igång apoptos i cellerna. Detta leder till en nedbrytingsprocess i fettcellerna. Detta medför att fettcellerna dör och kroppen gör sig av med resterna (Fagocytos). Det tar ca 14 dagar innan alla de döda fettcellerna kommer ut ur kroppen. Processen fortsätter i kroppen i 8-10 veckor.

Många behandlingsområden

behandlingsområde_svensk

Cryo 21 tar bort oönskat fett och celluliter

 
Enligt statistik lider över 80% av alla kvinnor av celluliter. Tills nu har det inte funnits enkla lösningar på detta problem. Modern teknologi ger oss nu lösningen – kryoterapi / kylbehandling. Forskning har visat att låga temperaturer har en positiv inverkar på huden och kroppen som helhet.

Cryo 21 reducerar temperaturen i fettcellerna och skapar en termisk chock. Detta leder till att fettcellerna gradvis löses upp. Efter en Cryobehandling är huden utvilad och stramare. Huden blir också föryngrad och mer elastisk på grund av stimulering av kollagenet.

Behandlingen är snabb, smärtfri och effektiv.

';