Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna
Fri frakt över 150 kr

Retinol Renewal Cream

  • 699.00 SEK

CLINICCAREs Retinol Renewal Cream, en banbrytande dag- och nattkräm utformad för att dramatiskt förbättra din huds utseende och hälsa.

I lager.
Dela
Lagersaldo: 1

50 ml

Upplev kraften av vetenskapligt framställd hudvård med CLINICCAREs Retinol Renewal Cream, en banbrytande dag- och nattkräm utformad för att dramatiskt förbättra din huds utseende och hälsa. Denna lyxiga kräm kombinerar högeffektiv retinol med en unik blandning av naturliga extrakt och avancerade hudvårdstekniker, skapad för att ge dig en jämnare, mer strålande och ungdomlig hud.

Huvudegenskaper
• 5mg/ml Avancerad Retinol: Högkvalitativ inkapslad retinol som levererar kraftfull anti-aging effekt utan irritation.
• Förbättrad Stabilitet: Formulerad för att vara stabil i dagsljus, vilket gör den lämplig för användning både dag och natt.
• Naturliga Extrakt: Innehåller en rik blandning av växtbaserade ingredienser som Centella Asiatica och kamomill för att lugna och återfukta huden.
• Antioxidant Skydd: Berikad med antioxidanter som skyddar huden mot miljömässig stress och förbättrar hudens försvar.
• Passar Alla Hudtyper: Lämplig för alla hudtyper, inklusive känslig hud.

Huvudingredienser
Squalane (100%): Squalane är en högkvalitativ, stabiliserad form av squalen, en naturlig förening som finns i människans hud. Det är en utmärkt fuktighetsgivare och hjälper till att återställa hudens lipidbarriär. Det är icke-komedogent, vilket innebär att det inte täpper till porerna, och ger en lätt, silkeslen känsla utan att kännas fet.
Portulaca Oleracea Extract: Känd som pusselört, är denna växt rik på omega-3 fettsyror, vitaminer och antioxidanter. Det har lugnande och antiinflammatoriska egenskaper och är effektivt för att lugna känslig och irriterad hud.
Retinol (inkapslad): Inkapslad retinol levererar detta potent vitamin A-derivat på ett mer kontrollerat och stabiliserat sätt. Retinol stimulerar cellförnyelse och kollagensyntes, vilket minskar synligheten av fina linjer och rynkor och förbättrar hudens textur och ton.
Dipotassium Glycyrrhizinate: Ett derivat av lakritsrot, det har lugnande och antiinflammatoriska egenskaper. Det hjälper till att minska rodnad och irritation i huden och är effektivt för att behandla känslig hud.
Centella Asiatica Extract: Även känd som Tigergräs, är känd för sina läkande, mjukgörande och anti-aging egenskaper. Det främjar kollagenproduktion och är effektivt för att förbättra hudens fasthet och elasticitet.
Chamomilla Recutita Flower Extract: Kamomill är känt för sina lugnande och antiinflammatoriska egenskaper. Det är idealiskt för att lugna irriterad hud och hjälper till att minska rodnad och irritation.
Glycyrrhiza Glabra Root Extract: Ett annat lakritsrotsextrakt som är rikt på antioxidanter. Det har hudljusande egenskaper och hjälper till att minska hyperpigmentering.
Polygonum Cuspidatum Root Extract: Känd som japansk duväxtrötter, är det rikt på resveratrol, en kraftfull antioxidant som skyddar huden mot miljöskador och främjar hudens hälsa.
Rosemary Leaf Extract: Rosmarin har naturligt antiseptiska egenskaper och är rik på antioxidanter. Det hjälper till att skydda huden mot skador från fria radikaler och förbättrar hudens fasthet och elasticitet.
Magnolia Kobus Bark Extract: Denna extrakt har antiinflammatoriska och antioxidanta egenskaper. Det är effektivt för att lugna huden och skydda den från oxidativ stress.
Citrus Paradisi (Grapefruit) Fruit Extract: Grapefruktextrakt är rikt på vitamin C och antioxidanter. Det har hudljusande egenskaper och hjälper till att jämna ut hudtonen.
Thujopsis Dolabrata Branch Extract: Denna växtextrakt har antiseptiska och lugnande egenskaper och är effektivt för att skydda huden mot bakteriella infektioner.
Camellia Sinensis Leaf Extract: Känt som grönt te-extrakt, är det rikt på antioxidanter som EGCG, som skyddar huden från miljöskador och hjälper till att minska tecken på åldrande.
Tocopheryl Acetate: En stabil form av vitamin E, en kraftfull antioxidant som skyddar huden från skador orsakade av fria radikaler och UV-strålar. Det hjälper också till att bevara hudens fukt och har antiinflammatoriska egenskaper.

Varför Välja CLINICCARE Retinol Renewal Cream? Vår Retinol Renewal Cream är inte bara en kräm; den är en investering i din huds framtid. Med regelbunden användning kommer du att märka en märkbar skillnad i din huds textur, ton och övergripande utseende. Upplev hur det är att ha en fastare, klarare och mer ungdomlig hud med CLINICCARE.


Användning:

Applicera en liten mängd av krämen på rengjort ansikte och hals. Massera försiktigt in i huden tills den är fullständigt absorberad. Använd dagligen, morgon och kväll, för optimala resultat.


INCI:

Aqua, Squalane, Dimethicone, Butylene Glycol, Octyldodecanol, Glycerin, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Polysorbate 60, Portulaca Oleracea Extract, Retinol, Dipotassium Glycyrrhizinate, Methyl Paraben, Magnesium Aluminium Silicate, Mineral Oil, Centella Asiatica Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Polygonum Cuspidatum Root Extract, Rosemary Leaf Extract, Scutellaria Baicaliensis Root Extract, Magnolia Kobus Bark Extract, Magnolia Kobus Bark Extract, Citrus Paradisi (Grapefruit) Fruit Extract, Thujopsis Dolabrata Branch Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Propyl Paraben, Tocopheryl Acetate, Perfume, Disodium EDTA.


';