Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna
Fri frakt över 150 kr

X3M EGF REFRESH Liquid

  • 338.00 SEK

Hudföryngrande toner med anti age egenskaper för djupt återfuktande och vacker lyster i huden. Det ger huden djup riklig återfuktning.

I lager.
Dela
Lagersaldo: 3

100 ml

Hudföryngrande toner med anti age egenskaper för djupt återfuktande och vacker lyster i huden.

Egenskaper

Det ger huden djup riklig återfuktning, och kommer att ge dig en smidig och väl återfuktad hud utan irritation. Aktiverar cellförnyelse, säkerställer återställande av huden på cellnivå, bidrar till lindring av olika typer av hudskador orsakade av skapande av aktivt syre och bromsar processen för cellskador. Innehåller samma koncentration av hyaluronsyra per ml som en dermal fyllmedel.

Innehåller upp till 40% aktiva ingredienser

Huvudingredienser:
Sodium PCA            50mg/ml
LMWHA                   20mg/ml
Sh-Ogliopeptide1    1mg/ml

Motverkar:
– Torrhet
– Fina linjer och rynkor
– Rodnad

Huvudsakliga aktiva ingredienser:
– Hyaluronsyra (LMWHA)
– Natrium PCA
– Betaine
– Beta Glucan
– Arctium Lappa Root Extract

Om du vill veta mer …
Detta är en djupt fuktgivande antioxidativ flytande fuktighetskräm är speciellt bra för torra hudtyper. Adaptogena* örter lugnar huden och hyaluronsyran med låg molekylvikt, som återfuktar huden. Natrium PCA är ett naturligt mineralsalt som ökar fukthalten i de översta skikten av huden genom att dra fukt från omgivande luft. Betaine och Beta Glucan lugnar huden från dagliga stressfaktorer som UV-strålar och miljöföroreningar. Arctium Lappa Root Extract lugnar stressreaktionen i känslig och irriterad hud.

* Adaptogener är en kategori av biologiskt aktiva ämnen (av naturligt ursprung) som anses bidra till att öka organismens förmåga att anpassa sig till negativa faktorer i omgivningen och undvika skador från sådana faktorer.


Användning:

Applicera “1 – 2 pump” och massera in i hela ansiktet, hals och dekolletage med mjuka cirkulära rörelser.

Tips:
Tonern är en av de viktigaste delarna i en kvalitativ hudvårdsrutin då den balanserar tillbaka huden till ett normalt pH värde efter rengöring med vatten.
Detta gör att din hud kommer få ut mer av den efterföljande stegen i din hudvårdsserie.


INCI:

Purified Water Glycerin Sodium PCA Betaine Butylene Glycol Deeep Ocean Water Beta Glucan Portulaca Oleracea Extract Hyaluronic acid (LMWHA) Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract Allantoin PEG-60 Hydrogenated Castor Oil Arctium Lappa Root Extract Methyl Paraben sh-Oligopeptide-1 Dipotassium Glycyrrhizate Disodium EDTA Parfum';