Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna
Fri frakt över 150 kr

Titanium Microneedling Roller 0.25mm

  • 585.00 SEK

Kosmetisk microneedling har till syfte att orsaka mikroskador till epidermis för att stimulera huden

I lager.
Dela
Lagersaldo: 3

Kosmetisk microneedling har till syfte att orsaka mikroskador till epidermis för att stimulera hudcellen keratinocyt, som när den skadas aktiverar och reglerar upp kommunikationen mellan viktiga celler i huden och bidrar till en förbättrad hudhälsa. Samtidigt som vi ökar penetrationen av aktiva ingredienser.


Behandlingen kan inte mäta sig i resultat eller ersätta en professionell microneedling där behandlaren arbetar med helt andra insikter och förutsättningar på din hud.

Kosmetisk Microneedling rekommenderas primärt som en stödjande aktivitet för att förstärka resultatet av en estetisk microneedling. Kosmetisk Microneedling kan bidra till ökad upptagning av aktiva ingredienser i en av din hudterapeuts givna rekommendationer.

Förberedelser – hem (kosmetisk microneedling)

Att förbereda huden före eller underhålla huden i samband med ”estetiska” förfaranden, vare sig det är plastik, ansiktslyftning, eller laser, är viktigt för att säkerställa optimala resultat. Frisk hud kommer att reagera bättre och resultaten kommer att hålla längre. Hemvård av hög kvalitet är en av hörnstenarna i ett framgångsrikt behandlingsresultat.

Hemvårdsprodukter

Fylld med kunskapen om vilka celler som krävs för att uppnå optimal funktion, så är det också av största vikt att tillse att produktens sammansättning anpassas till hudtillståndet som står under behandling.

Grunden för en kvalitativ och resultatinriktad anti-aging-rutin bör innehålla:

  • Omega 3 – 6, glukosaminer och vitaminer
  • LMW Hyaluronsyra
  • Rengöring och toner (Ansiktsvatten)
  • Vitamin A (med försiktighet för att undvika biverkningar)
  • Vitamin C
  • Antioxidanter
  • Tillväxtfaktorer
  • Solskydd

 

 

Kosmetisk Microneedling (Rullning) i hemma miljö

Det maximerar absorptionen av aktiva ingredienser och stimulerar frisättningen av tillväxtfaktorer, det viktiga krypterade meddelandesystemet från keratinocyterna, för optimal hudhälsa och en lysande utseende. Målet är att rulla varje dag.

 

Kosmetiska rullinstruktioner

Den personliga behandlingstiden kan variera från 5 till 10 minuter, beroende på storleken på det område som ska behandlas. Vi rekommenderar att rulla till natten så att eventuell rodnad har avlägsnats till morgonen. De mikro små hålen som orsakas av rullen i det yttersta skiktet sluter naturligt inom ca: 60 minuter, vilket gör det helt säkert att applicera mineral make-up nästföljande dag.

Steg 1: Rengöring

Rengör huden med en Cliniccare Cleansing Foam, skölj sedan noggrant med ljummet till varmt vatten och låt torka. Applicera sedan X3M Liquid Moisturizer som är avpassad för din hud.

 

Steg 2 : Rullning

För de flesta, särskilt de med känslig hud, så är det skonsamt att börja stegvis för att sedan bygga upp behandlingsintervallet till sju dagar i veckan genom att gradvis öka antalet och varaktigheten av veckobehandlingar.

Till exempel: rulla 2 minuter för den första veckan x 2 behandlingar; 3 minuter x 3 behandlingar nästa vecka, och så vidare.

Målet är att upprätta en regelbunden rullnings rutin till natten, följt av applicering av X3M EGF Essence. Rulla cirka 1/10 del av  tiden på nacken och bröstet; gradvis bygga upp till 5-10 minuter per dag.

Dela upp behandlingsområdet / områdena i sektioner, t.ex. panna, näsa, kinder, munområdet och nacken. Applicera rullen med samma mängd skonsamt tryck på huden genom att hålla den som du skulle göra med en penna. Greppa den som en pensel, applicera varsamt då övertryck kan ge mindre kontroll och överbehandling.

Välj ett område och rulla upprepade gånger (20-30 gånger), med korta handfasta drag, fram och tillbaka i korta intervaller, i motsats till långa, stabila slag så gör den snabba rörelsen behandlingen mindre obekväm.

Var noga med att lyfta rullen ofta och/eller ändra riktning för att undvika att nålarna kommer in i huden med varje slag på exakt samma plats. Med det undviker du att skapa spår märken.
Eventuella märken kommer att läka ihop helt inom kort,

Ögonområdet kräver långsammare, avsiktliga drag för att undvika oavsiktlig skada på ögat. Dra huden under ögat nedåt för att placera den över benet. Rimligt mottryck krävs för att huden ska punkteras.

Vinkla också rullen cirka 70 grader, så att den yttersta raden med nålar närmast ögat når huden nära ögonlocket med god marginal. Denna vinkling tillåter mottryck längs kanten av banan. Rullning av det övre locket rekommendera inte.

För återställning av hårväxt, använd en 0,5 mm enhet varje kväll (för att tillåta fler produkter att komma in), och en estetiskt microneedling 0,6 – 0,8mm behandling en gång i veckan på din hudvårdsklinik (för att frisätta vaskulära endotelväxtfaktorer). För att undvika att långa hårstrån löper runt en rulltrumma, rullar du antingen med ofullständiga rotationer fram och tillbaka, eller endast i en riktning. (Om rullen verkar hålla fast eller dra, se till att ett hår inte har lindat sig runt yxan I på trummans sida.)

Steg 3: Användning av aktiva ingredienser

När den kosmetiska micronneedlingen är klar, applicera en Cliniccare EGF Mask på ansiktet och låt verka 10 – 15 minuter Därefter applicera X3MEGF Essence  försiktigt  massera in produkten med de aktiva ingredienserna. Låt produkten absorbera några minuter innan du applicerar X3MEGF Serum på det behandlade området. Behandlingen ska upprepas två till sju gånger per vecka. En gång dagligen är målet. Om huden känns känslig efter behandlingen, undvik att använda instrumentet igen tills huden känns bekväm. Stoppa behandlingen omedelbart om plötslig och långvarig irritation i behandlingsområdet upplevs

Steg 4: Skydd

Vid behandling på morgon är ett förebyggande solskyddsmedel är också viktiga.
rek: Silky Sun Shield SPF 30 eller Dermo Corrective SPF 50

Steg 5: Rullunderhåll hemma

För att desinficera rullen, släpp en Denture* tablett ovanpå en bomullsdyna i en plastkopp, fyll den till hälften med vatten och låt rullen blötläggas i denna lösning i 30 minuter. Se till att nålarna undviker kontakt med hårda ytor, särskilt glas. Denture tabletter innehåller en mix av enzymer som avlägsnar oljor samt minskar risk för bakterier med upp till 99,9%.


';