Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna
Fri frakt över 150 kr

Cliniccare

För att boka behandling klicka HÄR


C- Vitamin Boost

Rengöring, enzympeeling, djuprengöring med ultraljud (ånga vid behov) samt portömning, C-vitaminmask samt inslussning av C-vitamin. Avslutande produkter allt efter behov.
Massage, Lifting, och penetration av näringsämnen till huden
Med EMPRESS (apparatur) penetrerar näringsämnen ner djupare i huden med hjälp av speciella produkter. Detta gör att närande återfuktningsprodukter absorberas 50% bättre än vid applikation av produkten. Denna process stramar upp och återfuktar huden och minskar uppkomsten av rynkor och åldersfläckar.
Exklusiva behandlingar med fokus på att motverka åldrande i huden utan aggressivitet mot huden, i en kombination med den mest avancerade
vetenskapen och naturens egna ämnen kommer du att uppnå föryngrande resultat i din hud.


Ceramidbehandling

Rengöring, enzympeeling, lätt djuprengöring med ultraljud (ånga vid behov). Nedslussning av Ceramider och ceramidmask.
Har du en känslig och skadad hud som behöver reparation? Då behöver du denna behandling, hjälper dig att lugna en stressad hud och en skadad barriär.
Med EMPRESS (apparatur)  penetrerar näringsämnen ner djupare i huden med hjälp av speciella produkter. Detta gör att närande återfuktningsprodukter absorberas 50% bättre än vid applikation av produkten. Denna process stramar upp och återfuktar huden och minskar uppkomsten av rynkor och åldersfläckar.
Exklusiva behandlingar med fokus på att motverka åldrande i huden utan aggressivitet mot huden, i en kombination med den mest avancerade
vetenskapen och naturens egna ämnen kommer du att uppnå föryngrande resultat i din hud.


Cliniccare Classic

Rengöring, enzym peeling och djuprengöring med ultraljud, ånga & portömning.
Ansikts- och dekolletagemassage. Mask med lugnande, återfuktande och vitaliserande egenskaper. Därefter avslutande produkter allt efter behov.

Behandlingen anpassas efter din hudtyp.

Cliniccare Deluxe

Den ultimata fuktbomben! Här är fokus på att öka fuktnivåerna i huden som bidrar till att reducera linjer, rynkor och porer. Bromsar åldrandet och innehåller även stora mängder lugnande komponenter.

Passar: alla hudtyper. Rengöring, peeling, ånga, portömning med softpeel, AHA skin booster, specialmask med inslussning med ultraljud. Avslutande produkter.

Masken får du med dig hem.


Cliniccare TEENS

Behöver din dotter eller son hjälp med oren hy, jag hjälper er!
Denna behandling arbetar jag med Cliniccare som ger huden den fukten som den behöver.
Ingår:
Dubbelrengöring, mild peeling, ånga och portömning, en mild lugnande mask.

';