• Auktoriserade Hudterapeuter
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Payson
Fri frakt / Snabb leverans / Betala med Klarna

Cliniccare

För att boka behandling klicka HÄR


En av de mest innovativa, hudvårdsprodukterna i hela världen

CLINICCARE ™ ÄR EN HÖGTEKNOLOGISK COSMECEUTISK HUDVÅRD  MED OMEDELBAR OCH SYNLIG EFFEKT.

SÄRSKILDA FORMULERINGAR SOM GER ENASTÅENDE RESULTAT MED HJÄLP AV EN UNIK KOMBINATION AV MYCKET EFFEKTIVA AKTIVA INGREDIENSER.

GLOBALT PATENTERADE KOMPLEX AV HYALURONSYRA SOM ÄR MÅNGA TUSENTALS GÅNGER MINDRE ÄN ORDINÄRA MOLEKYLER SOM OCH KAN PENETRERA DJUPT I HUDEN FÖR ATT ÅTERFUKTA OCH VÅRDA FRÅN INSIDAN.

CLINICCARE ™ ANVÄNDER STATE OF THE ART TEKNOLOGIER FÖR ATT ERBJUDA SÄKRA PRODUKTER PÅ HÖGSTA NIVÅ. SAMTLIGA PRODUKTER ÄR DESIGNADE FÖR ATT GE LÅNGVARIG OCH DJUP ÅTERFUKTNING OCH FÖR ATT BROMSA HUDENS ÅLDRANDE.

Microneedling

Hudföryngring, den mest efterfrågade avancerade hudbehandlingen just nu. Microneedling reducerar och förebygger synligheten av: 

• fina linjer och rynkor 

• stora porer 

• pigmenteringar 

• ärr och acne 

• hudbristningar 

Rengöring, peeling, microneedlingbehandling över hela ansiktet i kombination med fuktgivande vialer av hyaluronsyra. Behandlingen avslutas med en lugnande och återfuktande sheet-mask samt solskydd.  

Microneedling stimulerar produktionen av kollagen, som avtar med ålder, och stimulerar cellförnyelsen. Genom att sätta igång kroppens egna naturliga läkningsprocess återuppbygger huden sig själv till att bli tjockare/tåligare, mjukare, jämnare och få en tightare struktur än innan behandlingen. Många upplever ett resultat redan efter 1 behandling, för ett mer varaktigt resultat rekommenderas en kur på 3-6 behandlingar med ca 4-6 veckors mellanrum.

Microneedling kur x3

Microneedling kur x6

Kemisk Peeling

En kemisk peeling görs alltid bäst i kur, rekommenderat att göra 4-8 behandlingar. Om du är i behov av lyster eller inför en fest passar det även perfekt att göra en kemisk peeling.

Efter rengöring och kemisk peeling ingår även en AHA-EGF Skin Booster och som sedan avslutas med en mask för din hudtyp. Samtliga produkter kommer från Cliniccare. Man får en slät hy med mycket lyster med synliga resultat redan efter första behandlingen.

I sortimentet med Cliniccare Peeling hittar du något av marknadens mest innovativa och kvalitativa peelingprodukter.
Cliniccare har förfinat en traditionell behandlingsform med hjälp av innovativa tillägg i behandlingen.

Vad representerar Cliniccare Kemisk peeling?

Cliniccare Kemisk Peeling är en ytlig peeling som förbättrar hudens struktur och vitalitet. Behandlingen genomföras i enlighet med de rekommenderade med utgångspunkt från hudens aktuella status och klientens Glogaou.

Cliniccare Kemisk Peeling levereras med låga pH värden (från 1.54) som skall mixas med en hyaluronsyrebaserad blender för att uppnå en produkt mix avpassad för varje unik klient.

Ytlig kemisk peeling av AHA / BHA inbegriper användningen av milda syror för att avlägsna ytliga corenocyter som utgör stratum corneum. En variation av kemiska mixer av olika syror för att lösa upp bindningar på olika nivåer av stratum corneum och epidermis bestämmer djupet av peelingen.

Per definition så KAN INTE ytliga kemiska peeling nå dermis eller de nedre skikten av epidermis, vilket gör en ytlig kemisk peeling till en mycket säker behandling. De tre syrorna som vi använder för detta ändamål är GLYKOL-syra, MJÖLK-syra och SALICYL-syra.

Kemisk Peeling KUR 5 behandingar 

MESODUO skinbooster utan nålar

Mesoduo nålfri skinbooster. En helt smärtfri injektionsbehandlimg utan nålar. Man slussar in aktiva ämnen djupt ner i huden. Beroende på vad din hy behöver använder jag ampuller efter hudens behov och vad du som kund vill uppnå. Tex bromsa hudens åldrande, öka volymförlust i ansiktet, jobba på lyster, fukt eller pigmenteringar. Man kan även behandla hals och dekolletage samt rygg, bröst, lår och överarmar. (kontakta mig för detta) Denna behandlingen passar alla hudtyper och till och med gravida. Man kan återgå till jobbet direkt efter behandlingen. En Mesoduo behandling innan tex bröllopet eller en stor fest för så att du får en helt fantastisk lyster i hyn så alla kommer undra vad du har gjort för att se se fräsch ut.

MESODUO skinbooster med portömmning

MESODUO skinbooster utan nålar kur x5


CARBOXYTHERAPY

CLINICCARE icke-invasiv Carboxyterapi är en procedur där en gas – (koldioxid CO2 ) tillförs huden. Koldioxid är en gas som frisläpps naturligt från vår organism under andningsprocessen och som sådan inte kan orsaka allergiska eller andra oönskade reaktioner. Carboxyterapi används mycket framgångsrikt i olika behandlingsrutiner för kollagen- och elastinstimulering och med framgång mot för vävnadsstramning och blekning, reduktion av mörka påsar under ögonen.

C- Vitamin Boost

Rengöring, enzympeeling, djuprengöring med ultraljud (ånga vid behov) samt portömning, C-vitaminmask samt inslussning av C-vitamin. Avslutande produkter allt efter behov.
Massage, Lifting, och penetration av näringsämnen till huden
Med EMPRESS (apparatur) penetrerar näringsämnen ner djupare i huden med hjälp av speciella produkter. Detta gör att närande återfuktningsprodukter absorberas 50% bättre än vid applikation av produkten. Denna process stramar upp och återfuktar huden och minskar uppkomsten av rynkor och åldersfläckar.
Exklusiva behandlingar med fokus på att motverka åldrande i huden utan aggressivitet mot huden, i en kombination med den mest avancerade
vetenskapen och naturens egna ämnen kommer du att uppnå föryngrande resultat i din hud.

GLOW by ClinicCare 

Glow erbjuder just det namnet antyder, GLOW. Med hjälp av aktiva ämnen erbjuder den här behandligenflera steg mot jämnare hudton i kombination med mängder av fuktsom skall verka för att göra huden mer motståndskraftig.

GLOW erbjuder effektiva och bra resultat för en hud med ojämn hudtonmen hjälp av aktiva ingredieser som Arbutin, Grönt te m.m. Fokuserar på djup återfuktning och verkar för att ge huden en bättre motståndskraft mot solens strålar.
Passar: hud med solskador, pigmenteringar, ojämn hud.
Rengörig, peeling, ånga, portöming med soft peel, AHA skin booster, GLOW mask med inslussning. Avslutande produkter.


PURE by ClinicCare

Pure behandlingen är en mer exklusive behandling där vi ökar på med aktviva och lugnande ingredienser till en mer känslig och inflammations benägen hud. (Akne, känslig, rosacea).
Pure erbjudern ökade mängder med ämnen som verkar hämmade för en inflammations benägen hud.
Passar: blandhy, inflammerad hy, känslig, akne.
Rengöring, peeling, ånga, portömning med softpeel, AHA skin booster, PURE sheetmask med inslussning. Avslutande produkter.


REFRESH by ClinicCare

Den ultimata fuktbomben! Här är fokus på att öka fuktnivåerna i huden som bidrar till att reducera linjer, rynkor och porer. Bromsar åldrandet och innehåller även stora mängder lugnande komponenter.
Passar: alla hudtyper
Rengöring, peeling, ånga, portömning med softpeel, AHA skin booster, REFRESH mask med inslussning. Avslutande produkter.