Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna
Fri frakt över 150 kr

X3M EGF Pure Essence

  • 595.00 SEK

Essence som erbjuder djupt återfuktande effekt med fokus på de symptom som din hud är i behov av att vårda, samt vård för en känslig och inflammerad hud.

I lager.
Dela
Lagersaldo: 1

50 ml

Högt berikad essence med hudföryngrande och anti age egenskaper för en känslig och besvärad hud.

Egenskaper
Lågmolekylär hyaluronsyra och naturliga växtextrakt som gör huden mjuk, hydrerande för att stora mängder djup fukt. Dess mycket effektiva aktiva ingredienser föryngrar cellerna och utför en skyddande effekt, något som ökar resistansen hos celler för hypoxi, inverkan av toxiner och andra skadliga faktorer, normaliserar ämnesomsättningen i vävnader, öka effektiviteten i absorption av näringsämnen i vävnaden och avlägsnandet av metaboliska produkter, har en positiv effekt på funktion och aktivitet i celler, och metabolismen i dem. Innehåller samma koncentration av hyaluronsyra per ml som en dermal filler.

Innehåller upp till 25% aktiva ingredienser

Huvudsakliga ingredienser:
LMWHA                   20mg/ml
P. Cuspidatum         10mg/ml
Sh Ogliopeptide1     1mg/ml


Användning:

Applicera “1 pump” och massera in i hela ansiktet, hals och dekolletage med mjuka cirkulära rörelser.INCI:

Purified Water Glycerin Butylene Glycol Portulaca Oleracea Extract Deep Ocean Water Hyaluronic acid (LMWHA) Beta Glucan Chamomilla Recutita (Matriarca) Extract Alcohol PEG-60 Hydrogenated Castor Oil Carbomer Triethanolamine Methylparaben sh-Oligopeptide-1 Dipotassium Glycyrrhizate Arctium Lappa Root Extract Parfum


';