Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna
Fri frakt över 150 kr

Amigosmios

Amigos Mios är en ideell organisation som samarbetar med två spanska hundhem i Murciaområdet som ligger i provinsen Alicante. De vill hjälpa hundar i nöd i Spanien som är ett av de mest utsatta länderna i Europa.

Föreningen grundades av en grupp entusiaster som har stor erfarenhet av hundar och djurskydd. De alla har adopterat hundar ifrån Spanien.

Amigos Mios arbetar aktivt för att sprida information om hundarnas situation i Spanien. De vill "öppna" människors ögon så de får en bild utav hur vardagen ser ut för de stackars lidande djuren. Deras förhoppning är att flera människor ska engagera sig i djurens rätt och att de inte ska behöva bli misshandlade eller vanvårdade. 


Ge en oönskad hund chansen till att bli älskad i ett eget hem. 9 av 10 som föds får aldrig den chansen.

Adoptionsverksamhet

Amigos Mios intervjuar potentiella nya ägare till de oönskade hundarna i Spanien. De har valt ut hundar som är lämpliga för ett nytt hem. De kommer till Sverige med flyg oftast till Göteborg, vi hämtade våran Vicii i Göteborg och det gick jättebra. 

Vi vill att både hundarna och deras familjer skall känna sig omhändertagna. De hundar som får chansen till ett nytt liv är naturligtvis ”en droppe i havet” av de dryga 100 000 hundar som omhändertas i Spanien varje år. Attitydförändringar är något som vårt hundhem i Spanien arbetar intensivt med. Förhoppningen är att organisationer som vår inte längre skulle behövas men den dagen ser ut att ligga långt fram i tiden.';