Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna
Fri frakt över 150 kr

Få ut det bästa med Esses gåva!

|9/11, 2023

Bästa tipsen för optimalt resultat med Essegåvan

Du håller nu en Esse julgåva i din hand så vad gör du nu?

Esse har satt ihop några tips på hur du kan använda dessa mikrobiomvänliga produkter med peelingar och ansiktsmasker.

 

1: När du vill ha unna dig en hemma-spakänsla

Pyssla om dig hemma, kanske tillsammans med någon du bryr dig om, och njut av lite avkoppling. Microderm Exfoliator  passar fint till den lite mer mogna huden för att avlägsna döda hudceller och för att ge huden ny lyster. Använd prisbelönade Cream Mask för att ge näring år torr hud och för att öka cellförnyelsen i huden. För fet hud med tendens till akne rekommenderar vi Clay Mask för att djuprengöra huden. Applicera på områden med komedoner eller som punktbehandling.

 

2:  DYI “gör det själv” för att vårda särskilda hudproblem.

Oavsett om detta är för dig själv eller som gåva till någon du bryr dig om så är alltid DYI en härlig aktivitet. Om huden känns torr rekommenderas . Microderm Exfoliator och prisbelönta Cream Mask  för att ge en närande upplevelse. Denna kombination ger mer lyster och ger näring åt den mest torra huden. Använd Cocoa Exfoliator och Clay Mask om din hud känns fetare än normalt. Denna mask rengör på djupet och efterlämnar en hud som känns mjuk och fräsch.

 

3: Återuppliva huden och behandla problemområden.

Använd prisbelönta Cream Mask  på torra partier i ansiktet för att förbättra hudstrukturen och öka cellförnyelsen. Om du har en fet t-zon rekommenderas Clay Mask för en djuprengörande effekt som inte verkar uttorkande.

';