Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna
Fri frakt över 150 kr

SÅ VAD HÄNDER FÖR ATT VÅR HUD ÅLDRAS & VAD KAN VI GÖRA ÅT DET?

|7/06, 2022

Oavsett om det är rynkor, linjer runt ögonen, linjer på överläppen, tunn hud på kinderna, solfläckar på händerna eller de där käklinjen som börjar hänga nedåt, vi märker alltid dom små förändringarna i vår hud när vi börjar åldras. Och visst! Det är oundvikligt att huden åldras, men hastigheten med vilken det sker kan vi påverka.

SÅ VAD HÄNDER FÖR ATT VÅR HUD ÅLDRAS & VAD KAN VI GÖRA ÅT DET?
  • Cellernas förnyelsetakt

Det är din naturliga exfolieringsprocess som tar bort celler som har gjort sitt för att ge plats till celler som mognat färdigt och är färdiga att ta på sig uppgiften att skydda dig.
Från 25 - 30 års åldern så börjar den här processen gå långsammare.

Lösningen:

I stället för att söka lösningar med  att överkonsumera skrubbar och peelings som i slutändan kommer att förvärra problemet så är ett framtidssäkert recept att arbeta med en hudvård som stimulerar och ger stöd till hudens egna grundläggande funktioner.

  • Kollagenproduktionen stannar upp

Kollagen & Elastin är det som ger din hud fyllighet och motståndskraft. Med ålder så förlorar vi nära 1% årligen. I kombination med livstilsrelaterade faktorer som sol, rökning, stress m,m så skyndar det på ytterligare.

Lösningen:

Vi adderar peptider, Hyaluronsyra, vitaminer i rikliga mängder, så mycket som det egentligen är möjligt att erbjuda huden utan att den blir irriterad för att stimulera dom här processerna så mycket vi kan.

Detta är två av många fler lösningar som vi erbjuder med CLINICCARE X3M REFRESH hudvårdsserie i kombination med att den är:

  • Djupt återfuktande

  • Minskande porer

  • Mer fast hud

  • Minskade linjer & Rynkor


';