Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna
Fri frakt över 150 kr

Pre-Care Oil

  • 935.00 SEK

En ansiktsolja med levande probiotika och bioteknologiska ingredienser som förbereder huden för avancerad behandling.

I lager.
Dela
Lagersaldo: 3

15 ml

En ansiktsolja med levande probiotika och bioteknologiska ingredienser som förbereder huden för avancerad behandling, genom att bygga barriärfunktionen och acklimatisera huden för de aktiva ingredienserna i Post-Care behandlingen.

› Alla hudtyper. 

Används två veckor innan behandlingen.

Funktioner

› Innehåller levande Lactobacillus, 1 miljon cfu/ml.

› Reglerar immunresponsen.

› Bygger barriärfunktionen.

› Hindrar påväxten av patogena mikrober.

› Hindrar patogen biofilm att bildas.


Pre-Care Oil innehåller 1 miljon levande probiotiska bakterier per milliliter. Den låga dosen av probiotika kommer att vänja hudens immunsystem vid Lactobacillus för att försäkra att det inte uppstår en inflammatorisk respons när Post-Care behandlingen inleds, som innehåller en högre dos levande probiotika. Probiotikan är frystorkad och inkapslad i microsfärer av ett vattenlösligt membran. Sfärerna passerar genom ett extremt fint filter som sållar bort partiklar som kan märkas av vid applicering. På grund av att formulan är vattenfri försätts de probiotiska Lactobacillus i dvala och kan behålla sin livskraft i rumstemperatur i minst 18 månader. Vatten som finns i luften kan absorberas av det vattenlösliga membranet runt probiotikan och då förkorta livskraften, därför är formulan oljebaserad och förpackad i en syrefri miljö och i en lufttät förpackning för att skydda dem fram tills användning.

Milda emulgeringsmedel i Activator frigör sfärerna från oljebasen när produkterna blandas i handflatan innan applicering. Sfärerna luckras upp av den pH-balanserade lösningen vilket ger probiotikan kontakt med huden. Målet är att få hudens immunsystem att känna av de probiotiska stammarna under två veckorna innan behandlingen för att inleda en acceptans och identifiering av probiotikan som en fördelaktig medlem av hudens mikrobiom.


Nyckelingredienser

› Lactobacillus probiotika - stödjer ett hälsosamt mikrobiom, lugnar immunsystemet, vänjer huden vid högre nivåer av probiotika som finns i Post-Care Oil.

› Låg dos Sapinenic Acid – reducerar potentiellt skadliga patogener på huden genom att ge näring till enbart de goda sam-utvecklade mikroberna.

› Låg dos Vitamin E – vänjer in huden innan Post-Care behandlingen.

› Ximeniaolja, Jojobaolja och Squalane – är en del av oljebasen, som efterliknar

hudens sebum och agerar näringskälla till enbart de goda sam-utvecklade

mikroberna, vilket ger en positiv effekt för mikrobiomet.


100% av innehållet är av naturligt ursprung

26% av innehållet är ekologiskt odlat


Användning

2 veckor innan behandlingen:

1–2 pump av Pre-Care Oil blandas tillsammans med 2 pump Activator i handflatan. Emulgera samman produkterna med fingertopparna och applicera på behandlingsområdet två gånger per dag. Individuell anpassning


Fet hud: Använd färre pump av Pre-Care Oil för att anpassa efter hudens behov.

Torr hud: Använd fler pump av Pre-Care Oil för att anpassa efter hudens behov.

Mängden Activator ska alltid vara 2 pump per applicering.


Övriga produktrekommendationer

Morgon: Esse Sunscreen kan användas om huden utsätts för solexponering under en längre tid. Esse Foundation kan användas efter kundens önskemål.

Kväll: Sensitive Cleanser kan användas för att tvätta av Sunscreen och Foundation. På morgonen rekommenderar vi att endast skölja huden med ljummet vatten.


PROTECT OIL

749.00 SEK

HYALURONIC SERUM

999.00 SEK 599.00 SEK

GeneXC serum

1,405.00 SEK

Serum of Clear

599.00 SEK
';