Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna
Fri frakt över 150 kr

Gua Sha Comb Jade

  • 175.00 SEK

Gua Sha kam av jade-natursten. För mångsidig behandling och massage av hela kroppen.

Denna produkt är slutsåld och kommer snart i lager :)


Dela

Gua Sha kam av jade-natursten. För mångsidig behandling och massage av hela kroppen. Gör huden fastare och ökar dess elasticitet, minskar fina linjer och svullnader, ökar blodcirkulationen och hjälper till att avlägsna slaggprodukter från kroppen.

Jade är enligt forntida tro en sten med skyddande och renande egenskaper, som balanserar känslor och uppmuntrar dig att drömma. Det sägs också att jade förbättrar kroppens energier.

Passar för behandling av ansikte, nacke och hårbotten, även effektiv för att mjuka upp stela muskler i kroppen. Applicera gärna en behaglig ansiktsolja eller kräm på huden före massagen. Genom att lägga den i kylskåpet några timmar före massagen ökar du effekten att motverka svullnad.


Passar för behandling av ansikte, nacke och hårbotten, även effektiv för att mjuka upp stela muskler i kroppen.

Rengör området som ska behandlas och applicera till exempel ansikts- eller kroppsolja beroende på vilket område som ska behandlas. Börja i ansiktet från haklinjen genom att dra kammen lätt från mitten av ansiktet upp och ut mot örat. Upprepa rörelsen 2-10 gånger per punkt och jobba dig upp mot pannan. Börja behandlingen lätt och försiktigt.
Genom att lägga den i kylskåpet några timmar före massagen ökar du effekten att motverka svullnad. Rengör gua sha-kammen Efter användning med tvål och vatten och torka den torr.


';